Apelsiner från Florida!

I går hade jag och Peter barnledigt och passade på att köra ner till Höllviken för att äta,som vanligt erbjöd jag mig att köra hem så han kunde ta en öl och som vanligt skrattade han hysteriskt åt detta och torkade tårarna som om det var det lustigaste han någonsin hört och beställde in ett glas vin till mig.
Jag åt bakad potatis med kyckling och Peter åt grillspett,mycket gott alltihop.
 
Vid bordet till vänster om oss sitter det två män,den ene bär en skjorta,har en laptop framför sig,en chic väska bredvid sig som han hade diverse flaskor med olika juicer i och en attityd hämtad ifrån vilken -bli den bästa säljaren-handbok som helst.
Mittemot sig hade en han en vanlig typisk svensk man,vit t-shirt,sneakers och jeans och han var nog någon form av spekulant på dessa mystiska juicer säljaren hade i sin chica väska.
 
De beställde varsin pizza och en öl och säljaren pratade sådär "lagom" högt som man gör när man vill att follk ska höra,han berättade att eftersom han bor i Florida så hade han full koll på att apelsinerna som fanns i juicerna hade fått frodas i 25 gradig värme och inget annat,spekulanten var mer intresserad av sin pizza men lyssnade och tittade när säljaren radade upp sina juicer från väskan och radade upp dem på det redan trånga bordet.
 
Mitt i försäljaren som bor i Floridas upplägg ringer spekulantens mobil,han reser sig helt sonika upp,svarar och lämnar restaurangen för att gå ut och ta en cigg samtidigt som han pratar länge och väl i mobilen.
Jag och Peter följer detta skådespel med stort intresse mellan tuggorna och våra blickar möts i samförstånd då och då.
Säljaren som bor i landet där Apelsinerna frodas i 25 gradig värme såg inte imponerad ut,plockade demonstrativt ner sina juicer i väskan och började titta i sin mobil medan spekulanten traskade fram och tillbaka rökandes och snackandes i godan ro utanför.
 
Till slut kom han tillbaka,de fortsatte äta och samtalet såg ut att gå lite trögare,huruvida affären gick i lås förtäljer inte denna liten meningslösa historia eftersom vi betalade och gick. 
Kontentan av detta är : Försök inte sälja Apelsinjuicer av apelsiner som frodats i 25 gradig värme i Florida till en skåning som samtidigt äter Pizza :-)
 
På kvällen såg vi en underbar film som heter "Manchester by the sea" lite trögstartad men blev helt sagolik till slut.
Med detta önskar jag dig en härlig Fredag :-)
 
 
 
 

Godmorgon!

Från ett soligt och småblåsigt Skåne :-)
 
Har jag nämnt att jag ska bli mormor på sistone? Har jag även nämnt hur fri jag känner mig efter bara ha tagit klivet rätt ut och är ärlig emot mig själv?
Jag värnar om de som genuint värnar om mig tillbaka och mer behöver jag inte ♥
 
Nu önskar jag just dig en härlig Tisdag 
 
Varma kramar  
 
 

Insiktsfullt

Det bästa med att bli äldre är att man blir så vansinnigt insiktsfull,sen till vems fördel kan man undra,men jag och Peter har suttit många kvällar och pratat om det viktiga att släppa taget om dem eller det som låtit en släppa taget,inventera samhörigheten,prioriteringarna och utvärdera sen vilken kraft,energi och kärlek man vill fortsätta lägga på vedebörande.

Man behöver inte bli ovänner eller vässa armbågarna,man inser bara att den plats man själv hade eller höll för någon,kan försvinna.
 
Livet går vidare och man får inte hur många chanser som helst,så passa på och säg till dem du vill ha i ditt liv att det är just där de hör hemma ❤️
 
Insiktsfullt så det förslår va? 😆
 
Ha en fin kväll på er 💕
 
 

Annandag midsommar

Underbart trevligt och intensivt sen i Torsdags,i dag åkte de hem efter några dagars midsommarfirande❤️


Midsommarafton bjöd på traditionellt midsommarfirande med traktorsläp,Porslinskrossning,dans runt stången,tombola mm mm och jag träffade en hel hög med människor jag känner.

Vi hade cyklat dit och hade med oss lite gott att dricka och så tog vi fika på plats.Väl hemma igen blev det midsommarmat av alla dess slag😊

I går var vi en sväng till havet så Ulrika fick doppa tårna och sen cyklade vi ut till exmaken och hans Pernilla och lekte lite och snackade goja innan vi cyklade hem och grillade, så skönt att kunna umgås med Magnus och även för att han och min kusin Tomas faktiskt har känt varandra i massor av år och att även Pernilla är ok med det känns kanon och inget jag tar för givet.

För mig är det idag Annandag midsommar och nu ska jag fortsätta njuta av sol och vind. Kramar till er alla 💕🌸