Gott Nytt År!

Det verkar som om det inte går att lägga upp bilder och inte göra texten tjockare heller men jag vill i alla fall önska er ett riktigt Gott slut och en underbar fortsättning på 2012. Ikväll firar vi hos Annapanna med familj i Hököpinge och det ser jag fram emot...Frank med dotter är på väg ner och jag slutar snart att jobba =) Så från mig till dig tack för att du följer mig på bloggen och även lämnar ett och annat avtryck för att uppmuntra mitt skrivande och hoppas du får en fin kväll hur och var du än ska fira nyårsafton =) Ett gott nytt år !!!! Lotta

På jobbet

Vi skulle åka till folkets park för enligt hemsidan fanns det ett vinterland, men tji fick vi allt var igenbommat så vi drog och fikade i stället. På våg hem genom Malmö såg vi ett hus som blåst ner i kanalen :-) resten av dagen flöt på bra och efter jobbet hämtade jag Anna panna och vi mötte upp Nikki, vi handlade lite till nyår och sen käkade vi på pizzerian innan vi gick hem och fortsatte snacka. Frank och Johanna kommer ner till nyår och det ska bli trevligt att fura med Anna och familjen :-). Julen flöt på bra och jag jobbar sen igår då jag körde direkt från Frank till jobbet och jag jobbar även nyårshelgen men har bra tider så jag ändå kan fira. Sen är jag ledig några dagar i rad så jag och Liam kan umgås lite <3. Nu ska jag Nanna kudden...... Sov gott :-)

Mannen i mitt liv!

Mannen i mitt liv,han betyder mycket,mer än vad han tror,han behöver aldrig tvivla på min kärlek även om mina ord kommer ut fel ibland.
Jag skriver det här på min blogg för vem som helst att läsa......jag är stolt över att få kalla honom min man,kärlek,kille,pojkvän,älskling,darling...........kärt barn har många namn.

Frank,jag älskar dig <3Hyacinten som vägrade blomma!

Godmorgon Sverige!

Jag har sovit som en stock i natt,har fortfarande märken kvar på kinden efter kudden och en liten hög med saliv på lakanet.....drömmarna har varit positiva och att sova gott är otroligt viktigt för resten av dagen.

Jobbade till 17 igår och hämtade sen Liam,vi skulle egentligen åkt ner till Trelleborg för att handla en sista julklapp,men när vi såg köerna på motorvägen så körde vi mot Höllviken igen,vi gick i toppengallerian och sen hyrde vi en film RIO..hur bra som helst....=)

Idag jobbar jag sista dagen på 5 dagar sen och det ska bli såååå skönt med ledigt och på Söndag kör jag upp till min älskling Frank <3

Kollar på min ynkliga hyacint som inte vill blomma,det är bland de godaste dofterna jag vet nämligen..till jul alltså =)

Nu ska vi iväg til skola och sen Willys för att trängas med de andra löntagarna =)

Ha en superfin dag allihop!