Smålandsbesök med vin och snöbollskrig

Har haft en makalöst mysig helg och Christin är fortfarande kvar men ska snart in till stationen så jag kommer skriva mer sen,jag lägger in foto och berättar om vår dag tillsammans.

Kalas för Uffe som fyller 45 i eftermiddag och sen är helgen över för denna gång.

Back soon!


P.s Väntar fortfarande på min nya design som jag skrivit om,hon skulle lagt in den för längesen,men jag väntar lite till,hoppas ni hänger kvar ;-) D.s

Snöstorm..........igen =(

Vet inte när jag var hemma en Fredag kväll senast,om jag inte jobbar så är vi på kalas eller annat trevligt men i kväll är vi bara hemma och njuter av ledigheten.

Här nere är det värsta snökaoset och min man ska ju till Tyskland för att handla till festen i morgon,vi får väl se om han kommer iväg?

Har varit med bästa Annapanna idag,vi har shoppat,fikat och spelat Wii med barnen och sen fick jag köra och hämta gubben i Malmö för Torsten är på verkstan för han mår inte bra,något med växellådan....säkert jättebilligt att laga....not!

Kycklingklubbor med ris och bearnaisås till blir det till middag och Let's Dance till det =)
Jag väntar på att min nya design ska läggas ut och jag hoppas ni tycker om den,ge mig gärna respons =)

Trevlig Fredag!

L

Uppdrag granskning!

Jag har konstaterat att nya bilar inte har blinkers och att gubbar med toppaluva är en mega erotikdödare.

Jag märker att folk pratar aldrig så mycket i mobilen som när de går förbi en
ALUMA säljare och ögonkontakt får många svårt med när de går förbi densamme,jag köper Alumas (nästan) varje nummer men har ett tvångsmässigt beteende att berätta det för varje säljare jag ser,jag köpte den av din kollega på IKEA tex,för att han ska förstå att jag inte är snål eller otrevlig, löjligt,jag vet för han bryr sig nog inte så mycket om var jag köpte den haha.

Jag märker att många äldre damer har hatt och sätter sig i bilen när maken lastar in varorna och sen går han bort med kundvagnen för att sent omsider sätta sig bakom ratten och ta ut svängarna ordentligt innan han kör och bakom sitter jag tålmodigt i min bil och vill ha hans plats.....helst detta året. 

Jag hamnar ofta i "fel"kö och då är det en mobilbabblande småbarnsmamma som har månadshandlat,samtidigt tjattrar hon med någon,försöker hålla kvar sin snoriga 1 åring i vagnen och lasta upp varor på bandet, jag har fler gånger erbjudit min hjälp med att packa upp varorna så kan hon packa ner så länge,inte för min godhets skull utan för att det är så infernaliskt tråkigt att stå i kö OCH ofta utlöses min panikångest om det tar lång tid i kön och jag själv har handlat mycket.

Varför inte bara lägga på mobilen,jag ringer sen,lassa upp varorna, låta ungen klänga och sen undan och väck så slipper folk sucka och himla när det tar tid.
SEN, gott folk så ska kassörskorna alltid låsa sin lilla kassapparat för att hämta något som inte har ett pris som går att scanna in,oftast har han/hon försökt ringa en kollega för att få priset,men ack nej,kollegan sitter och hånflinar bakom en hylla med pasta och tänker "där fick du för att du drack kaffe 5 minuter för länge på din rast" och där står jag med bananer i korgen och tålamodet i halsen.....äh vad fan jag byter kö.....DÅ mina vänner kommer skylten fram,ni vet DEN skylten.....fanskapet stänger och ska ha rast......vilket innebär att jag får lufsa längst bak i kön för att börja om från början,tålmodig är jag,men också jag har gränser....i sådana här extrema fall sätter jag korgen och lämnar affären.....vid utgången hör jag någon ropa ....Jag öppnar i kassa 5,varsågoda!!
Lotta