Jan rapade

Glömde berätta att jag skrattade hysteriskt i säkert en halvtimme åt den här kommentaren
Jan rapade en hög och lång en och då säger Ola: "ja den skrek så länge den levde" jag tyckte det var så jäkla kul så det blev ingen hejd på mitt flabbande,någonstans halvvägs till Rödby slutade jag :-)

Jan och Ola är AnnaPannas far och bror och de bor i Ystad och har sån bred skånska att jag i stort sett skrattade hela vägen till och från Tyskland och det bästa är att i kväll träffas vi igen så då blir det mer skratt.
Vi ska fira Amanda som fyllde 3 år den 21 April.

Ha en trevlig Valborg mina vänner !

Djörmaniii !

Vi började färden från Hököpinge ca 8.45 med en taxibuss,över Öresundsbron till Tårnby i Danmark där vi köpte smörgåsar och öl att förtära på båten över till Tyskland.

Väl över så åkte vi till SKY,det låg ca 8 km från Puttgarten och där handlade vi allt vi behövde(nåja,nästan)och sen körde vi till ALDI där vi kompletterade,vi har haft en 7helsikes trevlig resa och att åka med tre Ystadbor skapade mer skratt än vad jag trodde var möjligt hahaha.

Väl hemma så packade jag in i garaget och lite där hemma och sen tog jag en promenad hem till Anna igen för att käka middag med henne och familjen.

Magnus och Liam hämtade mig vid halv nio tiden och nu har jag bölat till Grey's Anatomy......

    

    

Jag önskar er en god natt och en trevlig Valborg :-)

Jag känner för att....

Dansa...ja det gör jag,jag känner verkligen för att gå ut och bara ge järnet och rocka röven till hederlig Rock'nroll och bara bli svettig och glad och släcka törsten med tjeckisk öl.

Var på powerwalk tidigare och lyssnade bla på Scissor sisters "I don't feel like dancing" och den får mig alltid på dansehumör :-)

Tyvärr är det föräldrarmöte ikväll och sen ska jag upp tidigt för att åka till Tyskland i Morgon bitti så jag får väl hoppa dansandet i kväll.

Men ni som ska ut och dansa i kväll...dansa för mig oxå ;-)

Hur lever ni ert liv?

Tänk om man skulle leva efter alla saker som folk säger i sitt vanliga liv,undrar hur livet hade sett ut då?

Tex : 
         Ett gott skratt förlänger livet
         Man har inte roligare än vad man gör sig
         Tala är silver men tiga är guld
         Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete
         Hellre överviktig än skitviktig osv osv

Det hade för min del inneburit följande :

Jag kommer bli 300 år och roa mig själv hela tiden eftersom ingen annan fattar min torra humor, jag hade varit den eviga silvermedaljören men även vunnit ett och annat bragdguld.

Lite skit i hörnet hade nog fått fortsätta vara mycket skit i hörnet och jag fortsätter hellre vara lite mullig än ett jävla svin.

Har ni fler exempel?

Kram