I dag är det ingen vanlig dag

För i dag är det min sista jobbedag,sen ska jag tillbaka till mitt älskade Bäckahästen.....jiiippiii!!!!!

Klockan är 8.20 och jag sitter på mitt "gamla" jobb och dricker thé,Marie ska komma förbi sen och då ska vi bjuda tjejerna på frukostbuffé eftersom både hon och jag slutar i dag.

I går kväll cyklade jag hem till Anna efter jobbet, hon bjöd på pizza och vitt vin och så pratade vi om allt och även om Luddes diabetes,hon var hemma för första gången sen i Onsdags,så nu skulle Uffe ta över på sjukhuset,han ska vara inlagd i ca 2 veckor till för att kunna ställa in insulinet rätt och han är SÅÅÅ fantastiskt duktig,en sån tapper liten kille, han ska ta sprutor dagligen och han är helt fokuserad på sin uppgift.

Tänk att livet kan vändas upp och ner på en dag.

Man har inte en susning om vad livet har att erbjuda i framtiden och tur är väl det.


I kväll kommer min älskade kusin Tomas en sväng,han är ute och reser för jobbets räkning och ska ner till malmö i kväll,så då slaggar han hos oss såklart.....får bjuda på något gott!

Det är kalas i eftermiddag för vår lille gudson Jonathan och jag kan ju såklart inte vara med,men jag hoppas han blir glad för sina presenter i alla fall.

Regnet det bara öser ner,men solen lyser i mitt hjärta när jag tänker på att jag är lyckligt lottad...jag är det...trots motgångar tidigare i livet.....sånt som har gjort mig starkare...det som inte dödar...stärker och eftersom jag överlevde så är det min uppgift att leva livet fullt ut!! Phu,nu blev det djupt,det får vi ändra på

Jag är oxå glad över att jag slapp krysta ut denna jättebebis på över 7 kg snacka om att försöka trycka ut en hörnsoffa

Puss på er alla.

Kram Lotta

Busy höst!

Nästa Fredag ska jag och Cina gå på Ladies night på Baltiska Hallen i Malmö,ska bli skitkul,vi bokade med supé och hela kittet. www.ladiesnight.se

Den 17 November ska jag på den årliga tjej 5 kampen,vi har gjort det 5 år tror jag med ett grav.uppehåll,det är Linda F och hennes kompis Anna som håller i det och det brukar bli skytte,bowling,frågesport,basket,innebandy eller något annat kul.Sen badar vi och bastar,gör oss iordning och går ut.

Linda jobbar på Kockums fritid så hon brukar hyra in oss där och sen har vi heeeela stället för oss själv,vi är väl ca 10-12 tjejer,som har såå kul,sist hade vi curling och det var skitskoj.

Sen den 21 November så ska jag och min kära svägerska Carina på konsert på palladium i Malmö och lyssna på Patrik Isaksson och Sarah Dawn Finer,det ser jag fram emot.image216

Dagen efter, den 22 november åker jag till Stockholm,jag ska till min kusin Tomas i Märsta och vara där till Söndagen,bara han och jag,ska försöka hinna med att träffa Jessica och kanske nån annan gammal klasskompis som flyttat dit.

Oktober innebär bara en massa födelsedagar inkl.Nikki som fyller 14 år,jag har inte mindre än 13 stycken som har fräckheten att fylla år i Oktober*dyrt*

Sen December,ja,julen hägrar och knackar på!

Blev ni sotis nu på allt kul jag ska hitta på i höst?.........bra!
Kram Lotta

Ooops i did it again!

Jag skulle bara hämta Nikkis jacka på Vero Moda och"råkade"fynda 2 tunikor för 79.95/st  och en likadan i lila,de hade kostat 259.90 förr och jag gav alltså 160 för två,känner mig nöjd och ska ha en av dom på mig nästa Fredag på Ladies Night.

 Nikkis jacka ser ut såhär och kostade 399.90 ett helt ok pris tycker jag och så är den väldigt söt.

Sen fick Magnus en ny skjorta och Liam ett par byxor....så nu är jag nöjd.
Trevlig helg!