Sång och julklapps inköp.

De är för goa de små liven!
Det blev en rätt stressig dag,många barn och lite personal på jobbet,men jag lyckades trixa till det så att jag kunde gå 16.00 och därmed hinna lyssna på när barnen sjöng 16.30.
 Liam är klädd i sin Harley Davidson tröja och sitter längst fram och spexar.

När vi kom hem så fortsatte vi att städa köket och vi var klara precis till klockan 21.00 när Medium började,vi åt ugnspannkaka till middag och sen blev det lite pepparkakor och julmust till barnen medan vi fortsatte städa.

I morgon är det Fredag och jag slutar 17.15,sen blir det mys på kvällen till IDOL,jag ska handla hem något gott att äta till middag.

Jag fick handlat lite julklappar idag på förmiddagen och det känns ju alltid bra,700:- på 45 minuter det är fan ta mig bra jobbat eller vad säger ni?

NU önskar jag alla en God Natt och vi hörs och ses snart igen.

Kram Lotta

Adventsmys!

I går började vi städa köket,vi tömde allt i skåpen och lådorna och vi har bara kommit halvvägs,så nu ska jag strax köra igång igen.

I eftermiddag är det Öppet Hus i Liams klass,de ska sjunga och det blir lite fika osv,adventsmys kallas det.
Nu på förmiddagen ska jag ta mig till Malmö och handla lite adventspaket till barnen,vi har ju tyvärr börjat med det och får fortsätta så länge de frågar efter det.

I morgon är det sista dagen i November,det är inte klokt egentligen snart är vi inne i December......
Julskyltning med svärföräldrarna på Söndag,det är tradition och då går vi i Vellinge och sen hem till oss och fikar eller äter middag,alltid lika mysigt!

Ni får ha en bra Torsdag!

Kram Lotta

Tuppeware!

Jag har varit på Tuppeware visning hos Anna i kväll och visst,det är skitbra grejer,men om man har handlat ett gäng en gång,så håller det ju så bra så att man knappt behöver fylla på,inte på länge i alla fall.

Liam klagade i morse på att han hade ont i magen och mådde illa och eftersom jag vet att kräksjukan härjar så vågade jag inte chansa utan jag stannade hemma med honom idag,som tur var,verkar det ha varit falskt alarm(peppar,peppar) och händer inget i natt så får han gå i morgon,för det kom ingenting från något håll alls.

Klockan är en halvtimme ifrån Desperate Housewifes och jag har hällt upp ett glas vin till mig och ska sen se en film jag hyrt som heter "Cash Back" får se om det är något.

I morgon ska vi julstäda inför Första advent,på Torsdag är det julmys i Liams klass,då ska de sjunga och vi ska fika.

Alltid kul att träffa föräldrarna i Liams klass,ett gäng roliga människor med humor.

Nu är det dags att säga Godnatt och sov gott!

Kram från Lotta och Liam som står brevid och läser.

Lååång dag!

Min dag började tidigt,körde barnen till skolan och sen till Bilbesiktingen för att ombesiktiga Forden och allt det "stora" var bra men tror ni fan inte att en liten lampa inte lyste,så jag måste tillbaka en gång till....suck suck.

Körde nästan direkt till jobbet,var hemma om och plockade undan lite och sen klockan 11.00 hade vi ett utvecklings samtal med en förälder på jobbet,sen jobbade jag på som vanligt och 18.30 kom nästa förälder för utvecklings samtal och klockan 20.00 kom jag ifrån Skanör.

När jag kom hem så satt Magnus,Liam ,Nikki och Denise och spelade Yatzy och hade det hur mysigt som helst,jag tog min Hänt Extra och satte mig i soffan för att läsa lite.

Nu när Liam sover och Nikki snart har duschat klart så får jag väl hålla lite kväll med gubben min,som är jätteförkyld dessutom, stackar´n

I morgon ska jag hem till Anna på Tuppawere party,har inte tänkt köpa något men vin är ju alltid gott..hahahaha.
Min jobbarkompis Anna B nappade däremot direkt när jag sa att jag skulle dit och jag ska komma med en lista från henne...tja vad gör man inte och det är ju inte jag som betalar.

Det blåser rätt så rejält utomhus och tempen är på 0.

På Onsdag ska vi ha vår julstädning hemma,då har de förhoppningsvis gjort helt klart i köket...att det ska ta sån jäkla tid att sätta upp ett par lister....nåja

På Torsdag är det Öppet Hus på Liams skola,de ska sjunga och vi ska dricka kaffe och äta pepparkakor antar jag,alltid mysigt att träffa lärare och andra föräldrar.

Nu tänkte jag strax checka ut och mysa med min älskling,hoppas ni alla där ute,med eller utan någon att mysa med,får en fortsatt härlig kväll.

Kramar Lotta