TRÄBRÖLLOP!!!!

 Grattis Linda & Johann på er 5 åriga bröllopsdag och hoppas att din första dag i skolan gick bra Linda...

Just ny lyssnar jag på Josh Groban och väntar på att åka till Jobbet,sätter mig här framför er kära läsare och tänkte idag skriva om Läppar.

Läppar som kan vara mjukt sensuella,hårt sammanpressade,leende,hånleende,sura,nariga,rosa,vita,blå.
Läppar som kan vara ljuvliga att kyssa och känna på.

Små barnamunnar som ofta levererar färdigtuggad mat till Mamma och Pappa eller varför inte en främling med en uppfodran om att man ska smaka.

Nyfödda små bebisars små pyttesmå munnar som skriker,skrattar och lockar till 1000 pussar.

Läppar som kan förföra och läppar som kan förgöra.

Det finns massa olika former på läppar,raka,smala,fylliga,en tunn överläpp med en fyllig underläpp....det finns munformer som tilltalar alla,vissa tycker att Mads Mikkelsen har sexiga läppar,jag tycker han ser ut som en fisk(förlåt Lizette).
 Det allra finaste och roligaste som finns är när små bebisar sover och de liksom sugit in underläppen så de ser ut som en liten anka....ljuvligt!

Ha en underbar Fredag mina vänner och sköt om er!
Lotta

En höna på magen!!???

Godmorgon!

Tro det eller ej,jag är ledig idag...sen kom jag på att jag ska tvätta....

Ja,en ny kroppsdel tänkte jag prata om idag,jag vet inte om jag orkar gå igenom hela människokroppen,men vad sägs om magen?

Denna degklump som befinner sig i mitten på min lilla kropp(nu har Nikki vuxit om mig)är en väldigt känslig kroppsdel.

Där känns det om man är orolig,har ångest,är kär,är hungrig,är mätt,är nödig...osv
Man brukar säga att man ska gå på magkänslan,samtidigt ska man följa sitt hjärta,det kan bli knepigt.
Men att gå på magkänslan brukar oftast vara det som är rätt...tex att barnen ska bli sjuka,det kan åtminstone jag känna på mig,jag kan vakna sekunder före någon av dom behöver kräkas tex,eller när de var mindre så kunde jag vakna av den inandningen de har innan de börjar skrika,jag var där innan de hann börja :-)

Moderskänslorna sitter bevisligen i min mage såväl som i mitt hjärta, sen är jag en riktig hönsmamma som klämmer och känner och analyserar om de är lite bleka,äter de rätt?osv,jag har nästan alltid en klump i magen,oroar mig för saker som kanske kan hända,detta är en kombination av min sjukdom PÅ(kontrollbehovet),och det faktum att min dotter höll på att dö under en operation när hon var 4 år.

Ingen hade märkt att hon hade lunginflammation när hon sövdes,det var en rutinoperation,de skulle ta bort polyper och det höll på att gå riktigt illa,hon låg där bland slangar och läkare som tryckte och klämde och usch....fy....

Det har jag så färskt i mitt minne,att det är svårt att glömma.

Nog om det,magen kan man också smycka,med tatueringar och smycken,jättesnyggt på platta vältränade magar, jag brukar skoja med folk och säga att jag har en höna tatuerad på magen...NÄHÄ??? säger dom ...JOHO...säger jag,får jag se? visst säger jag och drar upp tröjan och visar naveln,så säger jag...titta här är rövhålet !!!!

Hahahahahahahahahahahahahahahaaaaaa!!!!!!

Ja jisses,vad rolig jag är!

Kram på er och ha en härlig Torsdag!!!
Lotta

Leende Guldbruna ögon!

Jag tänker gå vidare på det här ämnet med kroppsdelar,nu har vi haft bröst och fötter och nu känner jag för att skriva om.....ögon!

Det finns ju alla möjliga typer av ögon,stora,små,kalla,varma,smala etc etc.
Den som har världens vackraste ögon är min dotter Nikki,stora melerade,uttrycksfulla ögon,som kan bli svarta av
ilska och bruna av värme.

Jag har alltid tyckt om mina ögon,färgen är blåblå och dom är rätt stora,däremot så har jag ljusa ögonbryn+fransar,men det finns ju hjälp att få.

ögonen är själens spegel sägs det och det tror jag på,man kan dölja sina känslor genom att dölja sina ögon,men om man ser dom,så ser man allt!

På min lista av vackra ögon så har alla mina vänner riktigt själsfulla ögon,men Lizette,min käraste vän,hon har ett par ögon i världsklass......guldbruna,stora,pigga,snälla och varma ögon,som beskriver henne som person.

Det är förresten hennes gubbe som har modellfötter...hihihi.

En annan som har otroligt vackra ögon är Anna B,en av mina musketörer,det är så att man hajar till när hon ser på en,isblå,nästan turkosa ögon inramade av svarta fransar och kraftiga bryn....skitsnyggt.
Det känns som om hon ser rätt igenom mig....iofs,hon är ju beteendevetare oxå..så !
 Anna tv

Ja,jag kan hålla på i all oändlighet...i morgon får jag komma på en ny kroppsdel.....Ajö så länge!

Kramar Lotta