TRÄBRÖLLOP!!!!

 Grattis Linda & Johann på er 5 åriga bröllopsdag och hoppas att din första dag i skolan gick bra Linda...

Just ny lyssnar jag på Josh Groban och väntar på att åka till Jobbet,sätter mig här framför er kära läsare och tänkte idag skriva om Läppar.

Läppar som kan vara mjukt sensuella,hårt sammanpressade,leende,hånleende,sura,nariga,rosa,vita,blå.
Läppar som kan vara ljuvliga att kyssa och känna på.

Små barnamunnar som ofta levererar färdigtuggad mat till Mamma och Pappa eller varför inte en främling med en uppfodran om att man ska smaka.

Nyfödda små bebisars små pyttesmå munnar som skriker,skrattar och lockar till 1000 pussar.

Läppar som kan förföra och läppar som kan förgöra.

Det finns massa olika former på läppar,raka,smala,fylliga,en tunn överläpp med en fyllig underläpp....det finns munformer som tilltalar alla,vissa tycker att Mads Mikkelsen har sexiga läppar,jag tycker han ser ut som en fisk(förlåt Lizette).
 Det allra finaste och roligaste som finns är när små bebisar sover och de liksom sugit in underläppen så de ser ut som en liten anka....ljuvligt!

Ha en underbar Fredag mina vänner och sköt om er!
Lotta

En höna på magen!!???

Godmorgon!

Tro det eller ej,jag är ledig idag...sen kom jag på att jag ska tvätta....

Ja,en ny kroppsdel tänkte jag prata om idag,jag vet inte om jag orkar gå igenom hela människokroppen,men vad sägs om magen?

Denna degklump som befinner sig i mitten på min lilla kropp(nu har Nikki vuxit om mig)är en väldigt känslig kroppsdel.

Där känns det om man är orolig,har ångest,är kär,är hungrig,är mätt,är nödig...osv
Man brukar säga att man ska gå på magkänslan,samtidigt ska man följa sitt hjärta,det kan bli knepigt.
Men att gå på magkänslan brukar oftast vara det som är rätt...tex att barnen ska bli sjuka,det kan åtminstone jag känna på mig,jag kan vakna sekunder före någon av dom behöver kräkas tex,eller när de var mindre så kunde jag vakna av den inandningen de har innan de börjar skrika,jag var där innan de hann börja :-)

Moderskänslorna sitter bevisligen i min mage såväl som i mitt hjärta, sen är jag en riktig hönsmamma som klämmer och känner och analyserar om de är lite bleka,äter de rätt?osv,jag har nästan alltid en klump i magen,oroar mig för saker som kanske kan hända,detta är en kombination av min sjukdom PÅ(kontrollbehovet),och det faktum att min dotter höll på att dö under en operation när hon var 4 år.

Ingen hade märkt att hon hade lunginflammation när hon sövdes,det var en rutinoperation,de skulle ta bort polyper och det höll på att gå riktigt illa,hon låg där bland slangar och läkare som tryckte och klämde och usch....fy....

Det har jag så färskt i mitt minne,att det är svårt att glömma.

Nog om det,magen kan man också smycka,med tatueringar och smycken,jättesnyggt på platta vältränade magar, jag brukar skoja med folk och säga att jag har en höna tatuerad på magen...NÄHÄ??? säger dom ...JOHO...säger jag,får jag se? visst säger jag och drar upp tröjan och visar naveln,så säger jag...titta här är rövhålet !!!!

Hahahahahahahahahahahahahahahaaaaaa!!!!!!

Ja jisses,vad rolig jag är!

Kram på er och ha en härlig Torsdag!!!
Lotta

Leende Guldbruna ögon!

Jag tänker gå vidare på det här ämnet med kroppsdelar,nu har vi haft bröst och fötter och nu känner jag för att skriva om.....ögon!

Det finns ju alla möjliga typer av ögon,stora,små,kalla,varma,smala etc etc.
Den som har världens vackraste ögon är min dotter Nikki,stora melerade,uttrycksfulla ögon,som kan bli svarta av
ilska och bruna av värme.

Jag har alltid tyckt om mina ögon,färgen är blåblå och dom är rätt stora,däremot så har jag ljusa ögonbryn+fransar,men det finns ju hjälp att få.

ögonen är själens spegel sägs det och det tror jag på,man kan dölja sina känslor genom att dölja sina ögon,men om man ser dom,så ser man allt!

På min lista av vackra ögon så har alla mina vänner riktigt själsfulla ögon,men Lizette,min käraste vän,hon har ett par ögon i världsklass......guldbruna,stora,pigga,snälla och varma ögon,som beskriver henne som person.

Det är förresten hennes gubbe som har modellfötter...hihihi.

En annan som har otroligt vackra ögon är Anna B,en av mina musketörer,det är så att man hajar till när hon ser på en,isblå,nästan turkosa ögon inramade av svarta fransar och kraftiga bryn....skitsnyggt.
Det känns som om hon ser rätt igenom mig....iofs,hon är ju beteendevetare oxå..så !
 Anna tv

Ja,jag kan hålla på i all oändlighet...i morgon får jag komma på en ny kroppsdel.....Ajö så länge!

Kramar Lotta

Fot fobi!!

Jaha,då var det Onsdag och jag är relativt utvilad,har tom gjort middag som familjen bara kan värma ikväll,själv jobbar jag till 21.00.

I går skrev jag ju om bröst och jag tänkte fortsätta lite på ämnet kroppsdelar,fötter!

Jag har fotfobi,förr innan jag mötte min man kunde ett par fula karlafötter få mig att tappa glöden helt.*ryser*,en kille jag var ihop med hade en andratå som var lika lång som E4:an,det var hemskt, det tog död på all lust.

Min älskling har inte granna fötter(förlåt älskling) men i hans fall har det aldrig haft någon betydelse,vilket innebär att han är den rätte...så måste det vara,jag älskar allt hos honom,men visst hade han velat justera vissa delar av fötterna hade jag inte försökt stoppa honom..hahahaha

Jag vet inte vad det är med fötter och mig,kvinnofötter har jag inga problem med att titta på,men inte röra.*hugh*
jag har några vänner som har extremt fina fötter och vinnarna är : Anna Andersson,Linda F, Carina svägerska och ja det var nog alla,de är fina,tårna sluttar fint och de har fin form.

Själv har jag begåvats med äckliga karlafötter,håriga och knöliga....öörrkk.

Ofta har man liknande form på händer och fötter,tänk på det ni som inte har sån mani på sånt här,jag har faktiskt lite tvångstankar vad gäller fötter...tänk om jag behöver terapi??

Nu ska jag i väg och tanka bilen och sen börjar jag jobba klockan 12 och då har vi personalmöte.

Just det jag har en manlig vän Joacim som har "modellfötter" enligt honom själv och visst de är helt OK....;-)

Sorry alla ni kompisar som inte blev nominerade i min finafötter tävling men ni vet att jag gillar er i alla fall...haha

Kramar i massor och krama varandra i trafiken.

Lotta

Big boobs and hairy nuts !!

Jag har rätt stora bröst,det är inget jag är stolt över,det är bara fett alltihop,men att det kan ha en sådan dragningskraft på män,det är ju inte klokt.

Jag upptäcker ofta att män inte ser mig i ögonen när jag pratar med dom och jag får ofta lite bättre service när jag lämnar in bilen, de flinar fånigt och kan knappt ta blicken från dom,mina 2 kompisar alltså.

Detta fenomen bröst,jag kan förstå män som stirrar på bröst när deras barn blir ammade,det betyder överlevnad,men annars herregud,två köttklumpar som hänger och slänger och som mest ställer till med bekymmer vad gäller BH och blusar/skjortor.

Jag har fått stora bröst enbart för att jag är överviktig så är det bara,går jag ner i vikt,så följer även dom med,jag har nog rätt så normala taxöron efter att ha ammat 2 barn,ibland är det lite kul med stora bröst,när man ska imitera Dolly Parton tex......

Nä jag kan förstå att män tänder på snygga ben eller en snygg häck,men tuttar...nää det är precis som om vi kvinnor skulle gå omkring och glo på håriga pungkulor...åhhh,kolla nötterna på den godingen...come to Mama,näää jag tror inte det va?

På tal om pungkulor så är det lön idag och vi körde till byakrogen och tog en öl ,Magnus och barnen åt lite mat och vi bara satt och njöt av livet i allmänhet.

Jag känner nu för att lista världens sexigaste män,ge mig gärna er version av listan.

Johnny Depp
Nuno Gomes
Jude Law
Matthew Mc Conaghue
Ray Liotta
Johnny Depp
Johnny Depp
Johnny Depp

 That's all folks!!!!

Kram Lotta