Tanten i den blommiga klänningen

I morse när jag stod och väntade på att Peter skulle komma hem så jag kunde få bilen så såg jag att skorna behövde knytas,på något sätt så lyckades jag böja mig ner och knyta skorna,när jag stönandes och stånkandes tog mig upp igen var jag högröd i ansiktet,väskan hade åkt över huvudet på mig och jag fick upp överkroppen med ett ljudligt ÅHEJ!!


När jag tittar upp ser jag en liten tjej cykla förbi med skräck i blicken,hej sa hon med en undran i rösten om jag höll på att tuppa av och jag fyrade av ett leende i mitt rosiga nylle och frustade fram ett Hej du!!! 

Den stackarn trodde nog på fullt allvar att hon skulle få uppleva hur en tant i blommig klänning med en väska över huvudet skulle falla ihop framför henne,hon cyklade vidare med ett ansikte som vittnade om att det var det värsta som hon någonsin upplevt och kanske skrev hon om det i en uppsats i skolan,jag vill i alla fall inbilla mig att jag är så viktig 😉

Jag har slutat för dagen och skulle egentligen åkt till Trelleborg med sonen,men han mådde kymigt i magen så det fick vi avstå 😕 så det får bli kaffe på balkongen i stället ☕️

Nu önskar jag dig en fin kväll 👌🏽

Nu är det klippt!

Eller snart i alla fall...ikväll ska jag till världens bästa frissa och klippa av mig den stora,tjocka,höga och breda kalufsen,jag VEEEET att jag inte ska klaga på att jag har så mycket hår,men det är inte alltid kul,jag klipper mig och får till världens snyggaste frisyr och 3 veckor senare är allt på väg ut igen och så blir jag äckligt varm och måste sätta upp det hela tiden så jag inte får värmeslag.
Jovisst kan jag klippa av det men jag passar verkligen inte kort hår,kan jag bara sätta upp det så är det skönt i alla fall.
 
Emelie skrattade rått åt mig när jag häromdagen kom med TVÅ tofsar,en uppe på hjässan och en bak i nacken och jag fick väl hålla med om att jag såg ut som en 5 åring som försökt sig på att vara trendig,men vad tusan ska jag göra?
Jo,klippa mig :-) och jag lovar att visa bild :-)
 
På fredag drar vi iväg jag och Lilla C,det ska bli strålande sensommarväder och vi kommer befinna oss vid havet i 3 dagar :-) vi har inga större planer mer än att köra genom Växjö,förbi min mormors grav i Norrhult och sen vidare till destinationen Oskarshamn.
 
Allt är betalt och klart så nu ska vi bara äta gott och strosa i vår takt när vi kommer dit.
Här ska vi bo :-)
 
 
Kommer kännas konstigt att lämna alla hemma och i synnerhet att Peter får äran att ta hand om min son hela helgen,men Liam och Peter är polare och kommer trivas som fisken i vattnet utan tjatiga och pussnödiga mamma,Affe däremot kommer nog sakna sin köttbullematte,ingen kommer att tänka på att han ska få köttbullar,åtminstone inte så ofta som jag tycker....han är ju så söt ♥
 
Nä nu så ska jag förtjäna mitt leverbröd igen och så återkommer jag med bild :-)
 
Ha en fin dag!
 
Lotta

Intensivt och underbart

En underbart intensiv söndag börjar lunka mot kväll jag och dottern var på en jättestor loppis i morse man kom dit men knappt ut eftersom bilarna var parkerade hur som helst längs en smal väg,riktig kalabalik 😟


Vi åkte vidare till Vellingeblomman och avslutade dagen hemma hos mig med kaffe och kaka som hon hade med sig,det var en god kaka som blev bakad till babyshowern som hennes vänner överraskade henne med igår 😁

En stund efter Nikki åkt hem var det dags att köra och ta en fika med min goa kompis Lizette även kallad Nisse på Hallongården utanför Vellinge,alltid mysigt att ses och vi har alltid mycket att flabba om och hon är alltid lika nyfiken och vill veta allt som hänt sen sist och hon har även full koll på vad som behöver uppdateras sen sist 😁 goa Lizette som jag känt i 28 år och som fortfarande är det goaste som finns....och vacker.....egentligen gillar jag henne inget vidare 😆dessutom är jag gudmor till hennes yngste son Jonathan ❤️

Helgen har varit intensiv och superhärlig och jag har fått träffa många fina nära hjärtat personer ❤️ TACK!

Humle och Dumle och den tredje

I dag var jag på Palmfestivalen med två godingar och jag ska försöka förklara hur det går när en med Panikångest och högkänslighet,en med ADHD och en helt vanlig människa ska gå på marknad.


För det första pratar hon med ADHD oavbrutet och hon med högkänslighet är ljudkänslig,det kommer hon med ADHD på efter en stund.
Innan vi hittat en parkering har vi ringt upp vår kollega som bor i Trelleborg,som jobbar med oss och är van vid oss,han mötte upp och han kände nog att han fick styra upp det hela lite,sagt och gjort,i en dimma av pladder lufsade han lugnt framåt och lotsade oss,han kollade av så han hade  Humle och Dumle med sig hela tiden.

I mitt huvud surrade det,det pep,folk rökte,hade stark parfym och barn skrek och hundar satt i gnissliga barnvagnar och såg mest förvånade ut.

Det rök från matvagnar,folk knuffades och säljare glodde i sina mobiler och en och annan petade näsan och utforskade innehållet. 

Efter 1 timme stod vi utanför kollegans port och han frågade om det var ok att lämna oss,såklart det var,vi masade oss igenom folkmassan och var överens om att med chockladbollar och UGGstövlar till barnbarnet (mitt)var vi nöjda och gick mot bilen.

Någon hade varit snäll och satt böter för att vi stod där husbilar ska parkera...,vi missade det med våra mosade och stressade hjärnor.

Nu är jag hemma igen,rätt matt i päran och nu ska jag ha dejt med mig själv 😁

Ja lite så kan det gå 👍🏽🌴