När storfiskarn talar om hur många fiskar han fått....

Jodå,fiskade gjorde vi men fick bara grenar och näckrosor på kroken,men kul hade vi!
Jag har haft en helt underbar helg,mycket skratt och avkoppling,spel och tupplurar, god  mat och massor av vin.
 Vi handlade innan vi kom upp och detta väntade oss,Jessika och Therese fick bo i Lillfiskis så tog jag och Anna stora huset.

 En promenad ner till sjön där vi satt och snackade och tog foto. Fångsten på fisketuren och sen mötte vi glada danskar som paddlade Sen spelade vi kubb och Rappakalja,yatzy och Pyramiden

  Softade lite innan middagen.

Har som sagt haft en kalaskul helg och tack till Margot och Bertil som lånade ut huset och tack till Anna som tog upp oss dit och TACK tjejer för alla skratt och alla sanningar.

Är nu  hemma hos familjen igen!

Kramar i massor // LottaSkogsmulle!

Ja i eftermiddag bär det av mot minisemestern med kompisarna,ska bli så skööönt.
Magnus ska ha 4 av Liams kompisar här hemma(Liam oxå såklart),först ska de äta och sen gå på disco,när de kommer hem ska de titta på tv och äta gottis och dricka läsk och alla ska sova över som det ser ut just nu...han är en riktig dagispappa min man,det vore kanske något....ha fullt med ungar här hemma om dagarna?

Själv ska jag stänga av min mobil,jag och Jessika ska fiska....rättelse:hon ska fiska och jag ska sitta med i båten och läsa och dricka vin,jag ska hålla henne sällskap och hjälpa henne ifall vi får en ilsk gädda för då får jag hålla gälarna och hon dra ut kroken....ryser...hoppas på aborre eller något annat litet,som en val tex.

Nu ska jag packa min väska och jag ska ha gummistövlar med vilket de andra retar mig för...vaddå,vi ska vara i skogen ju eller hur???*fnys*

Önskar er en underbar helg!
//Lotta
 Immeln

Stay friends

Detta är en sajt som jag regelbundet besöker och idag har jag lagt upp mitt klassfoto från 9:an,jag fick fota fotot med min kamera men det blev rätt ok ändå
Har ni inte registrerat er än så gör det
www.stayfriends.se många man glömt dyker upp.

Fick jobba till 21 i går för det blev kris med folk,men jag jobbade med Anna R så det gjorde inte så mycket.

I morgon eftermiddag sticker vi till skogen och ska packa lite i dag kanske tvätta upp något,vi är ju 4 tjejer som ska vara tillsammans och gå i skogen,fiska och spela spel....längtar!!!!
Jag tar självklart med mig kameran ;-)

Har skickat ungarna till skolan och nu har jag tagit en kopp kaffe och ska titta på Tv innan jag kör igång med det som ska göras...vad det nu kan vara???

Vad ska ni göra i dag?

//Lotta