När storfiskarn talar om hur många fiskar han fått....

Jodå,fiskade gjorde vi men fick bara grenar och näckrosor på kroken,men kul hade vi!
Jag har haft en helt underbar helg,mycket skratt och avkoppling,spel och tupplurar, god  mat och massor av vin.
 Vi handlade innan vi kom upp och detta väntade oss,Jessika och Therese fick bo i Lillfiskis så tog jag och Anna stora huset.

 En promenad ner till sjön där vi satt och snackade och tog foto. Fångsten på fisketuren och sen mötte vi glada danskar som paddlade Sen spelade vi kubb och Rappakalja,yatzy och Pyramiden

  Softade lite innan middagen.

Har som sagt haft en kalaskul helg och tack till Margot och Bertil som lånade ut huset och tack till Anna som tog upp oss dit och TACK tjejer för alla skratt och alla sanningar.

Är nu  hemma hos familjen igen!

Kramar i massor // LottaSkogsmulle!

Ja i eftermiddag bär det av mot minisemestern med kompisarna,ska bli så skööönt.
Magnus ska ha 4 av Liams kompisar här hemma(Liam oxå såklart),först ska de äta och sen gå på disco,när de kommer hem ska de titta på tv och äta gottis och dricka läsk och alla ska sova över som det ser ut just nu...han är en riktig dagispappa min man,det vore kanske något....ha fullt med ungar här hemma om dagarna?

Själv ska jag stänga av min mobil,jag och Jessika ska fiska....rättelse:hon ska fiska och jag ska sitta med i båten och läsa och dricka vin,jag ska hålla henne sällskap och hjälpa henne ifall vi får en ilsk gädda för då får jag hålla gälarna och hon dra ut kroken....ryser...hoppas på aborre eller något annat litet,som en val tex.

Nu ska jag packa min väska och jag ska ha gummistövlar med vilket de andra retar mig för...vaddå,vi ska vara i skogen ju eller hur???*fnys*

Önskar er en underbar helg!
//Lotta
 Immeln