Jag älskar att få vara lite "macho" :-)

Idag på jobbet kom det in en man i arbetskläder och skulle kolla våra larm,han går runt och skriver,kollar upp och skriver.....han går in i ett rum och kommer ut ganska så omedelbart med en skiftning av nyans i ansiktet,han harklar sig och säger till mig : Det är så att en spindel råkar befinna sig i närheten av ena larmdosan så jag rekommenderar att ni tar bort den innan ni går hem idag för annars kan larmet gå.....!
 
Jag fyrar av ett brett leende och av frågar om han inte kan vara så himla snäll att ta den med sig,han drar lite förläget i sitt skärp och jag inser att detta är en man som är totalt livrädd för spindlar,han fattar sig och erkänner att han inte är så väldigt glad för spindlar.....snäll som jag är så hämtar jag en sopborste och får ner kraken,han står utanför och väntar och så kommer jag ut med den långbente spindeln dinglandes i borsten och säger : Såja,nu ska vi nog klara oss :-)
 
Han tackade för sig och försvann snabbt som en avlöning :-)
Jag älskar att få vara lite "macho" ibland ;-)
 
Lotta 
 


Att tillåta!

I går var jag hos KBT terapeuten efter ett längre uppehåll,även de behöver tydligen semester ;-) och hon var förvånad över vilka enorma framsteg jag gjort,hur jag utmanat mig och tagit steg vi inte ens pratat om och hon sa att det verkligen märks hur motiverad jag är att klara detta.
 
Jag känner det själv,hur jag formligen håller på att spricka av lycka,hur jag är så fylld till bredden med livslust och att inga hinder känns för stora......bara att jag vågar skriva ut det utan rädsla för att det ska bli bakslag,är stort,det hade jag aldrig vågat tidigare,men jag tar risken.
 
Jag har tidigare aldrig vågat ta saker och ting för givet,aldrig tagit livet och hälsan för givet och det är inte så konstigt med min bakgrund,men jag har bestämt mig för att leva,det som sker det sker troligtvis utan att jag kan påverka det så mycket.
 
Men trots att jag egentligen inte trivs med hur jag ser ut just nu,så känner jag mig vackrare än någonsin och det,mina vänner är på grund av att jag efter så lång tid äntligen tillåter mig att älskas och att älska tillbaka.
 
Helgen är fullspäckad med roliga saker jag ska göra,bla så ska jag gå på Git Gay galan på Lördag med fd svärmor,jag blev så glad när hon bjöd med mig :-)
 
Jag önskar er nu en strålande dag mina vänner!
 
 
 
 
 
Just nu tog jag en bild på en solros utanför min arbetsplats,vacker va?
 
Kram på er!
 
 
 

Kärlek och kvalitet!

Min sista semestervecka bara försvann men jag måste säga att jag hunnit med massor,att vara med Peter,att träffa vänner samt en tripp till Löderup på Österlen med dottern.
 
Vi körde till Löderup på torsdag förmiddag och tog det så lugnt,vi hittade till det lilla B&B vi skulle bo på och en väldigt trevlig kvinna vid namn Eva tog emot och det visade sig vara ägarinnan,en pigg och tjusig kvinna i 55 årsåldern från Växjö!!?? Vi fick klart mycket att prata om :-)
 
Hela stället var magiskt,små detaljer och sinnrikt planerat,en utemiljö med vidder som fick mig att tappa andan,eftersom vi var lite tidiga så passade vi på att äta lunch nere vid stranden och sen en tripp in till Simrishamn för att handla lite gott till kvällen.
 
Vi strosade lite och tog en glass och Kaffe vid hamnen,en promenad på det och sen tillbaka för att checka in.
 
Mot kvällningen lånade vi varsin cykel och cyklade ner till Löderups strandbad där vi åt pizza och pratade länge och väl,att umgås med min dotter på tu man hand var  mysigt.
 
Väl tillbaka på B&B så satt vi ute i solnedgången och snicksnackade och fotade lite innan vi gick in och la oss för att läsa och sen så småningom somna...tidigt hehe.
 
Sängen var som en dröm och jag sov jättegott :-)
 
Morgonen därpå åt vi frukost innan vi checkade ut och åkte hemåt!
 
Jag och Peter har sedan tillbringat helgen hos mig med strandhäng,AW i byn där vi träffade jättetrevliga människor som vi absolut ska försöka hålla kontakten med och sen middag med Anderssons på det.
 
I går var vi en snabbis på stranden innan vi köpte smörrebröd med oss hem och mumsade på.
Efter Peter kört hem så städade jag,handlade och tvättade lite innan jag såg på film och sen la mig.
 
Jag vaknade vid 02.00 tiden i natt för att gå på toa,jag insåg att min mobil var stendöd och gick inte att varken ladda eller starta så jag fick asa mig upp,sätta igång datorn och googla mig fram och helt plötsligt var det löst :-) Jag kan jag ;-)
 
Faktum kvarstod dock att jag hunnit piggna till och efter en timmes försök att somna om gav jag upp,satte på kaffe och tände ljus och skriver nu här,ska ge det ett försök till annars får jag väl bara bli uppe helt enkelt.
 
I dag kommer lilla C på fika och min prins kommer hem till sin mamma ♥
 
Lägger upp lite blandade bilder från veckan som gått och nu önskar jag dig en fin dag :-)
 
Kramis
 
Vårt lilla rum på Strandbadsgården
 
 
Butiken 
 
 
 
Utemiljön
 
 
 
 
 
 
Strandhäng hela lördagen i Ljunghusen
 
 
Mys i hammocken hos Anderssons