Vem är du?

Har sett att många andra bloggare gör så här,så jag hakar på
Många kommenterar ju inte när de hälsar på,men ett namn och kanske staden du bor i hade varit trevlig att veta tex
Ulla 43 i Skogaholm
Jag var här hej!!

Inget märkvärdigt men kul.....
Tack på förhand

Då var det Valborg!

Efter jobbet i går så åkte jag och Liam hem till Anna för att grilla lite och ungarna fick leka,det var trevligt och gott.
Magnus var och fiskade och var borta i stort sett hela kvällen.

Desperate Housewives stod på schemat klockan 21.00
I kväll kommer svärföräldrarna på ägg och sill och sen ska vi väl titta på bålet och möta upp våra kompisar,jag är ledig idag och i morgon så man kan vara uppe lite ...tro tusan om jag ändå inte vaknade kvart i sju i morse..typiskt när man får sova,men jag har lite att göra som att städa och plocka undan tills i kväll.

Nä,nu ska kaffet på..ha en trevlig dag!
Lotta

Vad händer med världen??!!

Idag känns det bättre,har sovit gott och drömt allt möjligt kul,vaknade i natt dock av att min hand hade somnade och det är riktigt räligt....den sov lika hårt som jag så det tog lite tid att väcka den.

Har ätit en god frukost och läst tidningen och en av våra programledare är tydligen i häktet för narkotikabrott,jag har mina aningar om vem det kan vara men det vågar jag inte skriva ut på en offentlig blogg...maila gärna ni som vill veta vilken jag tänker på och hon är inte skåning .

Jag måste villigt och glatt erkänna att jag aldrig prövat något tyngre än cigaretter och alkohol och det är jag mycket stolt över,har aldrig ens varit nyfiken.
Något måste ha fastnat i skallen under barndomen tydligen..haha.
Men det är så himla tragiskt när människor blir beroende av onaturliga substanser och i detta fallet,kokain,så är det ju tyvärr mer regel än undantag att ha när man festar,en lina sen kan det vara kört.

Läste oxå om Pappan som höll sin dotter och deras tre barn inlåsta ,i 24 år satt den stackars kvinnan där nere och mamma visste ingenting...yeah right..fuck a duck,såklart hon visste,men hon var väl så livrädd för sin man att hon inte vågade göra något.

Hur ska dessa människor överleva ett sådant fasansfullt brott,hur ska deras liv bli? och dottern som ligger i koma,ska hon behöva vakna upp till ångest,förvisso är de räddade nu,men ändå,vart är vår värld på väg?

Man blir ju för fan mörkrädd!
Tur solen skiner...have a nice day folks