Godmorgon och godmiddag

Jag vaknade 11.15 i dag och snart ska jag börja jobba....känns konstigt!

I kväll är det kalas för Uffe som fyller 44 år i morgon och jag får komma dit efter jobbet,får gå lite tidigare om jag har tur.

Ludde har sovit över i natt och nu spelar de Tv spel,Magnus lagar lite lunch åt oss och sen ska jag som sagt i väg och jobba,vi ska bowla med barnen i eftermiddag och det ska bli kul med vissa av barnen har vi inte gjort det förut.

Ha en mysig dag kära vänner!

Lotta

Ett Grattis till!

Till Joacim och Lizette som tydligen lyckats gifta sig i största hemlighet idag..på Joacims födelsedag och allt.
Klockorna klämtade för dessa två som hade endast föräldrar och barnen med sig och som firar helgen på annan ort.

Jag och min familj önskar er all lycka i framtiden och jag önskar jag hade fått se er idag,men ni har fotograferat och vi får väl se bilderna sen hoppas jag.

Grattis till herr och fru Holmberg!

JOACIM FYLLER ÅR IDAG!

Grattis till dig Joacim på din stora dag,du fyller jämnt(nej bara en dag om året..höhö)men jag tänker inte lämna ut din ålder här,man vet aldrig ifall du tar illa upp ;-)

Ja vi har inte fått någon inbjudan till någon stor fest så antingen ska ni inte ha någon eller så är vi helt enkelt inte bjudna,jag hoppas på det första :-)

I alla fall så önskar jag och min familj dig en härlig dag och många paketer från familjen!


Joacim är den stora killen......mohahaha

Hej igen!

Tillbaka från träningen,körde barnen till skolan eftersom jag ändå skulle träna klockan 8...det var hur mycket folk som helst där som tänkte som jag,så det blev fullt hus på alla maskiner men det är bara trevligt..otroligt trevliga kvinnor som är där,både personal och gäster,man kan alltid flabba med någon när man trampar på cykeln eller har pilatesbollarna.

Medelåldern på kvinnorna som tränar kan jag gissa är runt 45 åtminstone på morgonen de dagar jag varit där,sen kanske andra ålderskriterier kommer andra tider,men där är allt från nån som tränar i sockor och slafsiga mjukisbrallor till de som lägger ner en del pengar på träningskläder,jag är nog mitt emellan,jag kör på gympaskor,svarta tights och den T-shirt som jag får tag på i lådan.

Jag är enormt sporrad och längtar tills på Måndag när jag ska träna igen.....jag tänkte i den mån det funkar, köra Mån,Onsdag och Fredagar och jag tror att det är rätt lagom med 3 dagar i veckan och sen ledig helgen,men de har även öppet på Lördagar.

Bloggen är Ok igen och det känns bra!

Ha en fin Fredag!

Lotta(nyduschad och nöjd)