Den som får lämna Idol i kväll är.......

zzzzzzzzzzzzz....exakt där somnar jag för det mesta när jag tittar på Idol,så även i går =)
Jag fick titta på nätet i morse för att se vem som åkte ut och ja....det kändes väl väntat.

Vaknade sent idag och efter en dusch så stack vi iväg till kronprinsen i Malmö där de hade lite Halloweenferst för barnen,Liam tyckte dock det var lite tramsigt så vi åkte efter en stund =)
Vi tog lite lotter och Magnus vann en fruktkorg.

Efter det körde vi till Skivesset för lite nya böcker,jag läser den sista jag har och sen hade jag inte fler,så det passade bra.

En sväng till Ikea för att äta lunch,köttbullar med potatis och gräddsås för 16:- de har ju öppnat det nya ENORMT stoa Ikea på Svågertorp och har fortfarande en massa schyssta erbjudanden,sen gick vi en liten runda därinne,men med tanke på mängden folk och min panikångest så kände jag att det fick vara för mig idag.

Vi körde hemåt och jag körde ner och handlade Entrecôte som vi ska ha i kväll med potatisklyftor och papparsås till det.....ska bli gott !

I morgon ska vi köra över till Danmark igen för att hämta älskade dottern som är efterlängtad,sen ska jag hoppa in några timmar på jobbet för det var kris med folk,jag får kval.övertid så det känns ok för mig =)

Nu ska jag slänga ändalykten i soffan och ska så småningom hälla upp ett glas vin till mig....för nu är det ledig Lördag.

Ha det bra!

Skål!

Jag firar min dotters födelsedag med ett gott glas vin...skål =)

Kram

Grattis Nikki !Fotat direkt av hennes skolfoto som kom igår =)

Min vackra och kloka flicka, grattis på födelsedagen,vi älskar dej <3

Mamma,Pappa och
Liam

Trötter!

Har jobbat sen 10 i morse och går in på siste timmen nu,alla barnen är nattade och godnattsagorna är lästa och nu ska jag sitta en stund vid Facebook och hoppas på att någon rolig loggar in på chatten...som min dotter tex...jag har varit inloggad nästan hela dagen för att inte missa henne,men hittills har hon har varit frånvarande...hon har väl liiiite annat att tänka på.

I morgon fyller hon 16 år och jag är inte med henne, men jag vet att hon kommer att minnas denna födelsedagen väldigt länge och det värmer mitt modershjärta =)
I morgon jobbar jag heldag igen och sen är jag ledig helgen,då ska vi kanske träffa Anna& Uffe......=)

Nu får jag hämta tändstickor innan locken faller ihop

Såhär sliten är Fru Lagby efter 12 timmar på jobbet


Kram och sov gott!