Smått och Gott!

I dag har jag varit i Malmö för att byta ett par jeans jag köpte i går utan att prova,ja jag vet,men kön var lååång.
Jag  trodde de skulle passa mig men när jag kom hem var det bara att inse att så var inte fallet...suckelisuck!

Nåväl,jag körde och hämtade Nikki hos en kompis i Malmö och sen hämtade vi upp Magnus på vägen och stack till vellingeblomman för att äta lunch,,,deras gulashsoppa är gudomlig..mmmmm.

Jag är ju en sportnörd så jag skulle titta på skidor när jag kom hem,men inte en enda svenskjävel lyckades stå på skidorna,jo en men hon bröt staven och fick staka in med en på upploppet.

Nåja i övermorgon är det jaktstart för dam och herr så då jäklar hoppas jag att de tar revansch,jag brukar kunna skrika dom i mål..hahaha.

I alla fall somnade jag och vaknade av telefonen såklart,jag som sov så gott,Magnus och Liam hade tydligen gått ut så jag fick masa mig upp och då...klick,så frustrerande..arrgghh.

I Februari börjar skidskytte VM och jag ska om inte ta semester,så försöka pussla om i schemat så att jag inte missar något,semesterdagarna får jag kanske spara till i sommar för om allt går som vi hoppas så sticker vi till Kroatien med Anna& Ulf och barnen,Anna åker buss med mig så flyger de andra,vi hoppas det går i lås,hade vi bättre bilar så kunde vi kört själva.

Någon som har bra Kroatien tips,ett resmål som passar barnfamiljer?

Har inte varit utomlands(utöver danmark och Tyskland) sen 1990,eftersom jag fick min Panikångest 97 och däremellan fått barn så har det inte varit aktuellt.

Jag hoppas planerna går som vi hoppas.

Annars blir det väl en vecka på Öland som vanligt...fast jag älskar mitt Öland ♥

Ha en bra Söndag och ta det lugnt i Morgon på Nyårsafton kära vänner,smäll inte för högt och tänk på djuren.

Kramisar

Nackspärr och Leona Lewis!

I går på tåget till Köpenhamn,så busade jag och Liam och helt plötsligt tar han mitt ansikte i sina händer och drar till,nacken går helt i baklås och jag får skitont och skriker till Liam..varför gjorde du så???då tittar han på mig och sa att Ugglor kan vrida sina huvud ett helt varv....men jag är för (h-e) ingen uggla eller hur????

Nä,det erkände han ju att jag inte var ,så då var den leken över för nu kunde jag inte röra mig överhuvudtaget.
På kvällen masserade Magnus lite försiktigt och sen fick jag vetekudden och ett glas vin med sugrör,ett jättelångt,så jag inte behövde lyfta på huvudet...som jag skrattade.

Nåja i morse när jag körde Liam till Emil så kom jag att tänka på att hans pappa Rikard läste till kiropraktiker för många år sen,han skulle få trolla.

Han knäckte tillbaka nacken på plats och Guud så skönt att kunna vrida på huvudet utan att behöva asa med hela kroppen..Tack Rikard!

Lyssnar på Leona Lewis skiva SPIRIT den är sjukt bra,

Här kommer ett klipp på henne när hon sjunger I Will always love you....jag fick ståpäls.

Ha en trevlig Lördag!

Då var en intensiv dag förbi!

Vi träffade joacim,Lizette och barnen på Svågertorp klockan 12,Anna var så snäll och skjutsade oss dit.
Vi tog tåget 12.11
 den blev intensiv om vi säger så.....
när vi kommit fram tog vi en promenad till Planetariet,det tog ca 10 minuter..
 Liam och Sebbe spexar.

Vi åt lunch där
 och sen var det dags att gå in och titta på den 3 dimensionella filmen om dinosaurier och fick sådana här snygga brillor  det var coolt men lite för mycket fakta för att grabbarna skulle sitta stilla så länge som 45 minuter :-)

Efteråt gick vi till Scala,pojkarna lekte utanför en stund sen gick vi in och tog öl och vin
 det var en pub som hette....något...gott var det och pojkarna åt pannkakor med sylt. Joacim & Jonathan

Sen gick vi till en leksaksaffär och efter det till Rådhusarkaden där vi köpte lite vin,sen var det dags att gå mot tåget.

Svärmor Nancy hämtade oss och körde oss hem och nu ska vi snart äta middag.

Ha en bra Fredag kväll!

Lotta
Visa fler inlägg