Om du fick önska

Om du fick önska vad du ville under en hel dag,vad skulle du önska dig då?
Jag tror att jag skulle vilja vara min labbe under en dag för att verkligen kunna ta reda på när han driver med sin matte,när han ger sken av att behöva gå ut (igen) hur mätt han blir av sitt foder, om vattnet är tillräckligt kallt och gott osv 😀
Eller så skulle jag vilja pausa hela världen för att dra ett av mina bästa skämt när alla såg på tv samtidigt som tex denna : 
Vad heter Sveriges enda fågel med könssjukdom ? Gon Orre 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jag dööör så kul det hade varit,för oss alla 😉
Ryggen blir inte speciellt bättre men jag skulle ge det till Torsdag och återkomma om det inte vänt tills dess.
Jag rör mig lika smidigt som en val i ett sugrör just nu.
Men jag ska jobba i morgon i alla fall 👍🏻
I dag är det veteranernas dag och då ska vi äta traditionell räkmacka för att hedra de veteraner bl.a. min Peter som gjort utlandstjänst många gånger.
Jag brukar säga att de krig som var på gång upphörde när Peter kom ner och hotade prata oavbrutet tills det var fred.... 🤣🤣🤣🤣 nu var jag inte snäll ♥️ han har sett och upplevt alldeles på tok för mycket och har satt sitt eget liv på spel för andra.
För det beundrar jag honom oerhört 😘
Nu önskar jag dig en fin dag,jag slängde upp benen lite nonchalant precis i min enfald om att de skulle komma ner igen,näää stockarna får vila tills Peter vaknat 😩
Puss och kram i hettan ☀️☀️☀️☀️


Vad rimmar på kiropraktor?

Godmorgon!
Jag sitter på min balkong och dricker kaffe,jag har haft känningar av min rygg i flera dagar nu och jag tror mig veta orsaken men i går så satt jag och Peter och fikade på ett café i byn och Affe låg bredvid på marken,helt plötsligt flyttar han sig så glas,koppar och fat höll på att rasa så jag reser mig hastigt och gör samtidigt en vridning och POFF så högg det till i ryggen!
Smidig som en giraff i ett omklädningsrum för barn rörde jag mig och mot kvällningen var jag i stort sett orörlig.
Fick en tid till kiropraktorn i Malmö i eftermiddag och det ska bli spännande....not!!
Nåja,vad är en bal på slottet? 
Ha en fin dag!
Lotta

Jag släpper allt för dig

48 år och omogen som en grön banan 🍌
Ungefär så kan jag beskriva mig själv 🤪
Jag kämpar varje dag med mig själv,alla tankar,alla funderingar,min panikångest,min vardagslogistik,tider,Hab,taxi,möten,heltidsjobb,mormor,mamma,sambo,kollega,vän 😕
Jag är trött på att krusa för folk,det finns ingen ork kvar till det,jag är för gammal för att krusa för människor som inte kan vara ärliga nog att bara säga att de inte vill umgås längre,utan som bara har undanflykter.
För att återgå till den omogna bananen så upplever jag lite magi för tillfället,jag har varit helt ärlig med mina kollegor och förklarat att jag just nu går på sparlåga,jag älskar mitt arbete,men just nu är allt bara.....mycket!
Jag släpper allt jag har för mina händer om du behöver mig,det har tidigare varit min slogan,nu är min slogan: jag släpper allt för dig om jag orkar.
Jag måste få lite näring och vattnas,om jag fortsätter tas för givet så kommer jag torka och vissna,så var lika rädd om mig som jag är om dig,annars blir den omogna bananen som får folk att skratta snabbt en puré
Jag är en omogen banan,jag skrattar högst och längst åt mina egna skämt,jag bjuder på mig själv på alla vis,men jag släpper inte in dig om du inte förtjänar den platsen 😊
God förmiddag på dig 😘

Hon var ingen ängel

Men hon var min mamma,i kväll är det en sån där kväll när tankarna har flugit överallt och ingenstans,jag saknar den där mamman jag aldrig hade,men hade behövt så väl och jag blev heller aldrig den där mamman som skulle orka bära allt på sina axlar och som försakade allt,jag orkade inte bära den mask som krävdes,den masken var både tvetungad och tung.
Ikväll hade jag behövt en mammas hand på min kind,några ord om att jag duger fint som jag är,även om hon ljugit.
Jag har bara en dålig kväll efter en fantastisk dag....det är allt!