Vardagshjältar!

Jag blir inte så lätt imponerad av människor,jag är nog tyvärr alldeles för luttrad för det,men något jag blir enormt imponerad av är vardagshjältar i det tysta,de som hjälper någon UTAN att reflektera över det,de som offrar utan att gnälla,de som gör något för andra utan att kräva något tillbaka och de som varje dag orkar lyssna på andra utan att kräva så mycket som ett halvhjärtat öra tillbaka.
 
Till er som varje dag arbetar ideellt och volontärt och som brinner för andra människor,till läkare,syrror,uskor,brandmän och andra "hjälpare" som varje dag gör det lättare för andra att leva,som tar bördor från andra utan att tänka för mycket på vad som själva lastas på sina egna axlar.

Till er vill jag säga att ni är mina hjältar,varje dag!!!
 
TACK!

Kämpe!

Jag är jag min egen hjälte,jag är en kämpe som vägrar ge upp,så många gånger jag lätt bara kunnat välja att bli apatisk och ge upp så har jag ändå satt den ena foten framför den andra och traskat vidare och jag är ingen superkvinna,jag är bara jag men jag har alltid fått kämpa väldigt hårt för lycka och den har aldrig kommit gratis...

Jag börjar bli trött nu,på människor som bara plockar åt sig godbitarna och sedan lämnar mig kvar att sortera och pussla ihop bitarna,det har satt sina spår,jag är inte bitter och definitivt inte olycklig,jag tycker nog bara att jag förtjänar att varje dag ska bli den bästa dagen någonsin...det jag önskar för alla,men just nu allra,allra mest för mig själv.
 
Jag mår bra,jag mår till och med väldigt bra,men jag är trött och behöver få vila,men min tid kommer,jag är säker på det och jag ger inte upp....:-)