Smultronställen

Under helgen har jag fått tillbringa tid med en hel hög av människor jag älskar och som får mig att må bra på så många olika vis,bägge barnen har varit hos mig och jag har fått vara med personer som är viktiga för mig och som jag träffar alltför sällan ♥
 
I dag är det första semesterdagen och den börjar på kiropraktorbänkern med förmaningar om att vara noga med mina övningar misstänker jag ;-)
 
Sen ska jag och Liam hänga med goda vänner och bara vara :-)
Den här sommaren har jag bestämt ska bli den bästa och i mitt liv har jag funnit en vägvisare som kommer leda mig till smultronställena både inom mig och i vårt vackra land.
 
Jag nyper mig lite lätt i armen och har lovat mig själv att inte bli rädd för lyckan,att våga ta steget fullt ut och njuta :-)
 
Nu önskar jag en fin dag så hörs och ses vi snart :-)
 
Lotta!
 
 
 

Bakom sommarstängda dörrar!

Bakom sommarstängda dörrar kan du finna mig med ett leende :-)
 
I går gick jag på semester och det firade jag och Liam genom att köra till Höllviken och köpa med oss sushi hem :-)
 
 
Mina fantastiska grannar satt ute när vi kom hem och efter Liam gått in stannade jag kvar ute i flera timmar i det härliga vädret och vi pratade om livet,döden,böcker,fotboll,kärlek och annat litet och stort.
 
A berättade att det var 9 år sedan han förlorade sin älskade fru,blott 56 år gammal i cancer,hur hon hade fått sin vilja igenom och somna in hemma,hon hade som vanligt bett om sina fyra snittar på kvällen,med två olika ostar på,fast tidigare än brukligt,lite senare så fann A henne medvetslös i sin favoritfåtölj och när ambulans hämtat henne och de befann sig på palliativa avdelningen hade hon tittat upp för en stund,sett att hela familjen var samlad runtomkring henne och drog en sista suck.....
 
Jag som aldrig hört historien förut frågade försiktigt om han ville berätta lite mer om sin fru och det gjorde han så gärna så och trots att det gått 9 år så kände jag hur närvarande hon var genom hans berättelse och kärleken lyste i hans ögon.
 
Jag lånade en bok av A om Klas Ingesson "Det är bara lite cancer" och den högg jag in på direkt,orkade dock inte läsa så länge och John Blunds närvaro var ett faktum.
 
 
 
I kväll kommer älskade Annicka D hit,jag saknar henne så det gör ont ♥♥
 
Så bakom sommarstängda dörrar finner ni mig,en bok i handen,kaffemuggen bredvid och med ett stort leende och nu önskar jag dig en fin Lördag.
 
 
Vad jag fann berättar jag om vid ett senare tillfälle ;-)
 
Lotta 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Countdown!Sitter ute på lunchen och bara njuter och nedräkningen till semestern är i full gång ,27 timmar ganska exakt tills jag kan lämna nycklarna och låta mina kollegor vila öronen :-)

Kram på er!

Lotta 

Samuels stojebjoj?

Efter jobbet idag så följde jag med min söta kollega Emelie och hämta hennes son på dagis (förskolan,jag vet) och sen skulle vi till Trelleborg på "Dollar Store" för Emelie hade inte varit där innan.
 
Vi klev in på förskolan och direkt kom en liten tjej i 4 års åldern med ljusa flätor fram och la armarna om min midja och kramade om mig jättehårt.....helt underbar känsla :-)
 
När jag stod där och väntade på att lillkillen skulle behaga stajla klart för sina polare känner jag något vid mitt ben,i midjehöjd,jag tittar ner och ser en rufsig brun kalufs och ett par nötbruna ögon som tittar på mig,med en go och grönaktig elva under lilla näsan spärrar han upp ögonen och säger : är du Samuels stojebjoj? 
 
Om jag är Samuels storebror? frågade jag......Mmmmmm..är du det? frågade snorloskan ....ehhh nää svarade jag jag är Fabians bäste kompis (Emelies snart 3 årige son) 
ÄJ DU??? Fabians bästa kompis?? sa snorloskan
Japp,sa jag,eller hur Fabbe,sa jag trotsigt och befann mig plötsligt på deras nivå.
Mmmmmmm,sa Fabbe medan han typ letade navelludd och var föga involverad i samtalet
 
Där ser du,sa jag och sträckte ut tungan till snorloskan....givetvis gjorde jag inte det utan hanterade liknelsen med en stojebjoj på max 10 år så vuxet jag kunde.
 
Sen gick vi och jag och Fabbe hade djupa samtal om får,träd,flygplan,lastbilar,stenar,bajskorvar,fler flygplan,höga träd,mamma och pappa och till sist innehållsregistret i Nationalencyklopedin,fast där tappade han fokus lite tyckte jag ;-)
 
En mysig dag med världens bästa Fabbe,ja och hans mamma såklart :-)