En dag på jobbet!

Mådde fortfarande lite skumt under hela dagen,men det blev bättre när jag kom hem.....Liam var med farmor och Magnus hämtade upp honom efter jobbet så de var inte här förrän ca 18.00.

I morgon ska jag på massage,jag går varannan Torsdag sen ett bra tag tillbaka och det behövs verkligen,efter att ha jobbat inom vården i så många år,så behöver ryggen lite extra omvårdnad,visst det är 500:-/månad,men det är det värt,varenda krona.

Har tittat på Bonde söker fru och Greys anatomy och hann se 20 minuter av riskförlossningar också,så nu ska jag snart ta min bok och lägga mig och läsa(vad annars?)

Haft fantastiskt kul på jobb i dag med mina roliga kollegor,mindre fantastiskt var det när jag tittade in i tvättstugan och det formligen flöt av smutstvätt och ovikt rentvätt och eftersom tvättstugan är mitt ansvarsområde,var det bara till att börja vika och vara glad.

Vi hade 9 barn idag och vi tog halva gruppen på utflykt och den andra halvan blev kvar på Bäckahästen och bakade,sen mumsade vi på det till mellis.

Helt otroliga barn som är hos oss,med alla sina olika handikapp är den ena dagen aldrig den andra lik,ibland skrattar man hela dagen tillsammans,i bland  får man ut och jaga de som fått för sig att rymma,,,,,

Att man har ett enahanda jobb är synd att påstå...tack och lov...jag jobbade i nästan 7 år på Fleur dé Santè och mestadels med retur och reklamationer men även plock och pack...där mötte jag ju min man,men utöver det underbara var det ett slitsamt,underbetalt jobb,men jag mötte även en av mina käraste väninnor Lizette där 1991 så jag ångrar ingenting,man ska inte ångra så mycket,det tar bara onödig energi från att blicka framåt.

Näää Godnatt mina vänner och sov gott och har ni inget bättre för er i morgon bitti klockan 9,så tänk på mig och att jag får massage....................

Kramar i Massor!
Lotta

Vaken natt!

Jag vaknade 03.17 i natt och kunde inte somna om,sist jag tittade på klockan var hon 04.39...sen måste jag ha slumrat till för klockan ringde som vanligt.

Men jag mår lite skumt idag måste jag erkänna,lite körig i magen och svettig,hoppas inget är på gång.

Vädret är i alla fall underbart och jag sitter på jobbet och fick en stund över.
Vi hade lite folk hemma i går och vi bjöd på Kyckling och chips och glass till dessert.

På Fredag ska Nikki ha tjejmiddag och sen på Onsdag nästa vecka kommer släkten och jag bara ser pengarna flyga iväg plus att Magnus bil måste lagas.....suck!

Jag ska hem till en jobbarkompis på Lördag kväll och käka smörgåstårta,men jag ska ta det lugnt för det har blivit en hel del festa av på sistone....dags att tänka på hälsan!

Ha en härlig Onsdag!

Kram Lotta

Nikki Linda Andréa !

Min älskade dotter Nikki fyller 14 år i dag...tänka sig att 17.43 ,30 Oktober, 1993 ,födde jag en liten, men välskapt flicka,hon var 47 lång och vägde endast 2780 g.

Skallig som en liten gubbe,men allra vackrast i världen...hon föddes i Ystad, på det välberyktade sjukhuset och tro mig,det var underbart!!!

Fröken behagade inte komma ut av sig själv utan fick dras ut med tång och snacka om SIMPSON varning på skallen..haha,som en strut,men det var kärlek vid första ögonkastet..vi var med varandra konstant och jag ville aldrig släppa taget..jag var ung, 23 år, men kände mig redo att bli Mamma där och då.

Ett vackert flickebarn krävde ett vackert namn och NIKKI står för mig,ett riktigt flicknamn,annorlunda men vackert!
Jag valde mellan Nikki Linda eller Andréa,men NIkki återkom hela tiden och så blev det,så hon fick de andra två som mellannamn i stället.

I dag är Nikki självständig,snäll och omtänksam och väldigt generös,egenskaper jag är glad åt att fått bidra till,sen har hon andra mindre smickrande sidor som alla har...det är en del av henne.

image278

Nikki!

Jag älskar dej och respekterar din integritet,du är en god kompis och en go tjej!

Pussar från din"gamla" Mamma