That don't impress me much

Att jobba är helt ok,det är lugnt och stilla och alla går i semesterlunk,men likväl hade jag ju gärna varit ledig :-)
 
Vi har fixat och trixat här hemma på Liams rum idag och vi fick fin hjälp av Peter som kånkade och slet och inte nog med det,när han kom idag hade han 7 vackra röda rosor till mig...det var väldigt längesedan jag fick blommor av en man,så det värmde gott i hjärtat ♥
 
Det är väldigt svårt att inte tycka enormt mycket om honom :-)
 
Det bästa av allt......han gör det för att han vill,inte för att han "ska" jag är ingen flicka som blir impad av dyra bilar,löjligt fina restauranger där ett salldsblad med en halv mussla kostar 499 :- och VIPkort,att få blommor nån gång då och då för att jag är jag.... är underbart och det lever jag länge på :-)
 
 
Ha en fortsatt fin kväll så hörs vi snart igen 
 
 
 
Lotta

I hans ögon!

Jag har behövt tid,tålamod och tid och jag har faktiskt varit rätt så självisk och inte kastat mig in i något för att behaga eller undvika såra,jag har varenda dag känt efter och vartenda steg framåt har varit eftertänksamt.
 
Varje minut av varje dag känner jag hur viktig jag är för honom och bara det faktum att han trots mitt starka motstånd ändå finns kvar,mer övertygad än någonsin om att det är vi....när jag bara vågar släppa taget,gör att jag kapitulerar och jag inser att jag är lyckligt lottad och att den här mannen är värd att inte ge upp.
 
Min ärlighet kring mina känslor uppskattar han,han är en mogen man som aldrig skulle nöja sig med mindre än vad som är äkta,samtidigt ser han någonting i mig som han tycker är värt att vänta på och det gör mig stark.
 
Här snackar vi om en riktig karl som kan visa känslor,prata om hur han känner och om förhoppningarna kring framtiden och han kan få mig att skratta tills jag tappar luften.
Vår humor är identisk och hans förmåga att känna av och scanna av när det är dags för mig att vara ensam är osannolik,han vet precis.
 
Mina ovälkomna semesterkilon har han placerat på en piedestal och i hans ögon är jag den vackraste kvinnan som finns,lite mer att älska ♥
 
I hans ögon är jag allt det där jag vill vara.......och lite till :-)
 
 
Lotta

Till min vän!

I dag är det ingen vanlig dag,idag är det min vän Annapannas födelsedag och tyvärr är hon inte hemma så jag får en möjlighet att fira henne,så det gör jag här i stället :-)
 
Vi firar även 15 år som vänner,med och motgångar och mycket glada tillrop och en jäkla massa garv.
 
En generös,omtänksam och väldigt snäll vän är du Annapanna som alltid bjuder på dig själv och du betyder väldigt mycket för mig ♥
 
Ha en fin dag så ses vi snart :-)