Torsdag morgon!


Kossan.se
Här får ni ett asgarv som heter duga.

Jag var på massage i morse och det visade sig att jag har en låsning kring skulderbladet så vi får hoppas att hon lyckades " trycka" bort den...ont gör det i alla fall.

I eftermiddag ska jag och Liam hälsa på Linda,hans dagmamma som han gick hos i sina småbarnsår,vi ska fika och vara ute på lekplatsen,ska bli mysigt.

Hoppas ni får en bra Torsdag!

Onsdag eftermiddag/kväll!

Har varit i Trelleborg och shoppat lite med min älskade svärmor Nancy,vi fikade och handlade lite grann innan vi åkte hem.

När Magnus dök upp efter jobbet så sa han,ska vi inte gå hem till Anna hon börjar ju sitt nya jobb på Fredag och vi måste skåla....sagt och gjort,vi gick dit och drack lite vin,snackade och sen gick vi hem igen vid 20 tiden.

Är ledig även i morgon och då ska vi troligtvis hälsa på Liams Dagmamma Linda om hon har tid,han saknar henne och vill träffa henne...hon var verkligen väldigt speciell...go och mjuk och såg barnets individ.

Jag gjorde Köttfärsås till svärfar och hoppas han blev mätt och belåten.
Nu hoppas jag att ni alla sover gott!

Onsdag morgon!

Jag är ledig idag och i morgon,ska jobba hela helgen ,vilket innebär att jag missar en fest på Lördag,barnens kusiner Annica & Andreas har fyllt 16 och 18 och det blir stor fest,jag kör dit efter jag slutat i stället och hämtar hem Liam,så får de andra komma senare.

I eftermiddag ska min kära svärmor,jag och Liam åka till Trelleborg och handla lite,jag ska göra köttfärsås till svärfar som hon kan ta med sig hem.

Kollade Two and a half men i går kväll igen och vaknade av att jag sittandes hade somnat i soffan och spillde dricka på mig själv...hahaha...så fruktansvärt klumpigt.

Nu ska jag sätta på kaffe och läsa kvällsposten,ha en trevlig (regnig dock)Onsdag.

Kram Lotta