Ett försvarstal!

Godmorgon på er!
 
Jag skulle vilja utveckla en sak med er,jag fick en kommentar angående min utbildning till beröringspedagog där det ifrågasattes hur jag kunde hitta till en sådan utbildning eftersom jag verkar vara en så stressad person själv,kanske är ni fler som tänker så?
 
Jag antar att du som skrev själv är en väldigt samlad och lugn person,men vet du att först och främst så valde min chef ut mig specifikt att gå den här utbildningen och jag blev både stolt och glad,för det andra så är ju tanken att kunna lugna och beröra och har man själv upplevt stress eller inte kan sätta ord på vad man känner så är det rätt bra att ha erfarenhet av det och i synnerhet med den gruppen av människor som jag arbetar med.
 
Det handlar om empati,om förståelse för andra människor,hjälpa till med deras kroppsuppfattning och att få dem att kännna sig lugna och jag fick högsta betyg av min lärare på alla plan.
 
Jag må verka stressad när jag skriver här ibland,men detta är ett forum för att kunna uttrycka mig och du har givetvis all rätt som läsare att ifrågasätta om du vill det :-)
 
Nog om detta och söndag innebär tvätt,städ och vinterstudion,kaffe och mys med Liam som kom till mig i går redan,idag ska jag ge honom TS och se hur det kan påverka honom.
Peter har jobbat två nätter av tre och Tilda är hos sin Mamma,men i morgon är vi samlade allihop igen ♥
 
Nu önskar jag dig en fin söndag med omtanke och kärlek.
 
Kram från mig :-)
 
Lotta
 
 
 
 
 

Fokus!

Dag 5 av den teoretiska delen och sen väntar 60 timmars praktiskt arbete bland familj,vänner och kollegor och jag har många som erbjudit sig att ställa upp :-)
Ett stort skriftligt arbete ska lämnas in och i mitten av Maj är jag förhoppningsvis Beröringspedagog 

Jag är stolt över mig själv att jag har kunnat fokusera och då min lärare KriStina är en oerhört kompetent kvinna så har jag känt mig trygg och bekväm hela vägen.
Dags att lyssna på lärarinnan nu,ha en fin dag :-)

Drejkurs i Abu Dhabi!

Jag har PMS och de flesta män eller kvinnor som lever med en kvinna med PMS tycker säkert att broschyrerna för en drejkurs i Abu Dhabi är något som lockar just de dagarna....
Det är verkligen en sådan pass stark känsla som jag inte riktigt kan hantera och att bunta ihop de som vågar opponera sig och slänga in i en lastbil på väg till Älmhult känns som en ypperligt god idé...
 
Det varar inte så länge men har tyvärr blivit värre med åren och att påstå att jag då är det charmigaste någon har skådat är att överdriva...kraftigt.
 
Det rusar i blodet och irritationen över en så simpel sak som att inte få upp locket på lingonburken är fullt tillräcklig för att bryta ihop.
 
Det har varit en intensiv vecka fylld med aktiviteter och arbete och nästa vecka ska jag påbörja en utbildning för att till försommaren bli färdig "beröringspedagog" det kommer jag ha stor nytta av i mitt arbete där många av de människor jag arbetar med tycker om att få just TS (taktil stimulering)
 
Så jag ska be att få önska er en underbar helg och var rädda om varandra ♥
 
 
Lotta