Nu åker vi i morgon!

Jag skriver mitt sista inlägg innan semesterresan till Öland och jag vill önska er vackert väder,massor av kärlek och allt annat ni vill ha!

Ha det gott mina vänner!

Lotta

Jag rekommenderar en blogg

Jag är klarvaken och kan inte somna om.....
Satt och kikade runt lite på andra bloggares sidor och fattade direkt tycke för
den här tjejen en 20 årig tvåbarnsmamma med en tuff bakgrund och ohållbart förflutet.
Stark tjej med integritet och mognad som man nog inte har/bör ha när man är 20...jag rekommenderar henne å det varmaste.

Skäms lite när jag själv gnäller över att jag var ensamstående Mamma till Nikki i  2,5 år innan jag mötte Magnus,visst det var tufft och fattigt,men jag hade stöd runt omkring mig , jag är tacksam för det.

Nu ska jag försöka gå och lägga mig igen tror jag,eller ska jag skita i det,jag har ju faktiskt semester ;-)
Började packa inför Öland i går kväll lite grann och det är alltid lika svårt att veta vad man ska ta med,Nikki och Denise har inte ens börjat packa de ska de göra tillsammans idag(snabba tjejer det där )haha.

Liam snusar så gott och jag njuter av hans jämna andetag och tänker på hur mycket mina barn betyder för mig,vad man är beredd att göra för dom,hur mycket man ÄR tack vare dom,både på gott och ont,man är något hela tiden men jag ÄR alltid Mamma!

Godmorgon!
Lotta

SEMESTER!!!!

Vinet är på kylning,korsorden är laddade nu har jag semester....

Vi ska grilla flintastek i kväll med nypotatis till...mums!
Det var inte utan att jag kände mig lite lättad över att gå på semester i dag,har jobbat intensivt hela året så jag känner mig sliten...faktiskt..trots att jag trivs enormt på mitt jobb så är jag i behov av en lång ledighet.

På Lördag åker vi till Öland!..YES!!!
Ha en mysig kväll allihopa!

Lotta