Jag rekommenderar en blogg

Jag är klarvaken och kan inte somna om.....
Satt och kikade runt lite på andra bloggares sidor och fattade direkt tycke för
den här tjejen en 20 årig tvåbarnsmamma med en tuff bakgrund och ohållbart förflutet.
Stark tjej med integritet och mognad som man nog inte har/bör ha när man är 20...jag rekommenderar henne å det varmaste.

Skäms lite när jag själv gnäller över att jag var ensamstående Mamma till Nikki i  2,5 år innan jag mötte Magnus,visst det var tufft och fattigt,men jag hade stöd runt omkring mig , jag är tacksam för det.

Nu ska jag försöka gå och lägga mig igen tror jag,eller ska jag skita i det,jag har ju faktiskt semester ;-)
Började packa inför Öland i går kväll lite grann och det är alltid lika svårt att veta vad man ska ta med,Nikki och Denise har inte ens börjat packa de ska de göra tillsammans idag(snabba tjejer det där )haha.

Liam snusar så gott och jag njuter av hans jämna andetag och tänker på hur mycket mina barn betyder för mig,vad man är beredd att göra för dom,hur mycket man ÄR tack vare dom,både på gott och ont,man är något hela tiden men jag ÄR alltid Mamma!

Godmorgon!
Lotta

SEMESTER!!!!

Vinet är på kylning,korsorden är laddade nu har jag semester....

Vi ska grilla flintastek i kväll med nypotatis till...mums!
Det var inte utan att jag kände mig lite lättad över att gå på semester i dag,har jobbat intensivt hela året så jag känner mig sliten...faktiskt..trots att jag trivs enormt på mitt jobb så är jag i behov av en lång ledighet.

På Lördag åker vi till Öland!..YES!!!
Ha en mysig kväll allihopa!

Lotta

En kväll på jobbet!

Jag och min kära kollega Anna jobbar tillsammans i kväll,det gör vi inte ofta tyvärr.
Vi har två killar och vi tog en tur med bussen för att käka glass i Höllviken,det råkade bli på samma ställe där Nikki och hennes kompisar oxå satt och "hängde".

Magnus och de övriga har varit på Metro och Fields i Köpenhamn och roat sig med diverse inköp av "saft"på Metro och säkert annat kul på Fields,jag hamnade en sväng på REAN i Vellinge och min favvoaffär,Drink&Wear och blev några hundra fattigare nåja,lite grann av skatteåtebäringen får man ju utnyttja.
I morgon är det sista dagen innan semestern i fyra veckor och på Fredag ska det packas och handlas ;-)

Sen får ni klara er utan mig ett tag.
Hälsningar till Peter& Carina som skulle hälsa på i kväll men som jag inte hinner träffa antar jag eftersom jag slutar 22.15...vi ses i alla fall snart igen.

Ha en trevlig kväll nu gott folk!

Kramis Lotta

Har jobbat hela dagen!

Började 8.30 i morse och skulle slutat 14 men en kollega mådde inte bra så jag körde på till 16 i stället.
Ludde är hemma hos oss och ska sova över och få vara ledig från fritids i morgon och i stället följa med Magnus,Liam och Nancy till Danmark,själv ska jag börja jobba 15.45 så jag vill inte stressa hem dom och stannar därför hemma.

Nikki har som vanligt sovit över hos en kompis i Höllviken och jag ska hämta upp henne på väg hem från jobbet.

Nu sitter jag här på jobbet och har en stund över och passar då på att skriva på bloggen,vi har ju inga normala raster så man får ta sig en liten stund då och då.
Hoppas på att blåsten mojnar så vi kan grilla i kväll,hoppas att ni oxå får en trevlig kväll ;-)

Kramizar från moi