En udda torsdagskväll :-)

 
I går kväll blev det en lite udda kväll,det ringde på dörren vid 18.30 tiden och utanför stod två glada och unga människor ifrån EON som undrade om de fick komma in och förklara att det var bäst för mig att gå tillbaka helt till dem,de klev in och jag som slängt BH:n i en hög på soffan och satt på Hem till gården på TV4 play blev egentligen lite irriterad... I alla fall pratade dem och vi kom överens om att byta över efter att slutpriset blev lägre än det nuvarande,när allt var klart och påskrivet så berättar de med ett jätteleende att EON har en tävling där man kan vinna 500 kronor för bästa bild om man ställer upp på ett foto med en av säljaren i en lustig hatt eller dylikt,ville vi ställa upp? Ville vi ställa upp? sover Dolly Parton på rygg? Jag hämtade fram en gammal peruk i regnbågens alla färger från gömmorna och ställde glatt upp på ett foto med Marcus,Peter fotade från soffan och resultatet blev som det blev en Torsdagskväll utan BH,inte speciellt vackert och jag kommer nog inte speciellt långt i en fru Sverige tävling,jag bjuder på denna horribla bild :-)
 
Ett roligt och lite udda möte och Marcus som var under upplärning(heter det så?) fick även ett par blöta pussar av Affe!
 
Nu stundar helg och jag önskar dig en strålande sådan :-)
 
 

Aldrig har jag sett en rak banana

Det är en av sakerna du troligvis inte vet om mig,jag är livrädd för uppblåsta ballonger och bara jag tänker på surt godis så snör det ihop sig i halsen på mig.
 
Jag har ätit en fralla med ost och smörgåspappret låg som mellan halvorna slank också ner.
Jag har ätit ett helt lökspett som låg blandat med grillade kycklingspett och jag reagerade inte förrän efteråt att det inte var kyckling.....Man kan kalla mig mycket,men inte kräsen.
 
Jag har tvingat i mig en kopp varm chocklad med ostskivor i som min bror hade slängt i när jag inte såg och sen sa jag att jag inte märkt något och han blev skitsur.
 
Jag kommer säkert på mer,hagalen som jag är hahahhaa
 
Ha nu en fin dag ♥
 
 
 

Förnöjd

Jag vaknade otroligt utsövd och utvilad i morse,gick till och med upp innan klockan ringde,hade en glad vovve med viftande svans som liksom ledde mig ut i köket och matskålen :-)
 
Fick i och med det tid att gå en längre promenad med Affe innan ungarna skulle upp och allt skulle sparkas i gång,jag känner mig nöjd med min morgon.
 
Till helgen är det valborg och vi får se vad vi hittar på,det där med att stå vid en eld och frysa har jag vuxit ifrån,jag sitter gärna hemma och kuckilurar varje dag i veckan med en bra film och en hand att hålla under filten ♥
 
Jag är rätt förnöjd med vardagens lunk,jag kan bli lite rastlös emellanåt  och då får jag ett ryck och går ut och kastar boll med Affe och så är jag nöjd igen,den kraken är perfekt att ha hemma när det kryper i kroppen,så är han vältränad också :-)
 
Nu ska jag ta tag i min arbetsdag och önska dig en finfin dag ♥
 
Lotta
 
Min vackre prins 
 
 
Peter fotade mig i går kväll,rund och go om kinderna ( jag alltså) :-)
 
Man har inte roligare än vad man gör sig 
 
 

Är klädd med ett leende <3

Är klädd med ett stort leende och ett varmt hjärta ifrån helgens tjejmiddag,så mycket glädje,gemenskap och kärlek och jag fylldes av ny energi och många av mina frågeteckan har nu rätats ut och jag är genuint lycklig :-)
 
Hoppas ni mår bra!
 
Fina Jeanette som även satte ihop ett kanonroligt musikquiz som jag vann :-)
 
Påfyllning av vin och klurande på quiz Jessica,Mia och Anneli
 
Jag och Sussie ( Bettan) 
 
Elsa fick givetvis vara med 
 
Hela gänget...tack tjejer för en underbar kväll och för att ni är ni <3
 
En promenad vid Evedal innan hemfärd,här tillbringade jag all tid på somrarna som barn
 
 

I skuggan av sorgen

Det slår mig att jag kan dina fyra sista siffror i personnumret,det slår mig också att jag inte visste så mycket om dig,vad dina drömmar var,hur din framtidstro såg ut när du var ung,vi delade aldrig något djupt och stort,du lärde mig att tystnad är det bästa vapnet.
 
I dag sitter Pappa ensam på din födelsedag,för 1 år sedan firade ni den i ett hav av hjälpmedel,jag undrar vad han föredrar?
Jag känner mig också ensam,för hur många människor jag har i min närhet idag kan ingen sätta sig in i det tunga i att aldrig kunna sörja ordentligt,vem ska jag sörja? Den hon var innan hon blev sjuk och som jag tog avståd ifrån,eller den mamma hon blev som sjuk,den som behövde mig,den som såg mig som ett stöd, den som förde oss samman för ett kort tag?
 
Jag vet inte riktigt,måste jag det?
 
Det dubbla i kråksången gör ont,i skuggan av sorgen sitter jag och låtsas att jag inte är berörd,men visst är jag det,jag skulle ljuga annars.
 
Du var inte den mamma jag behövde,men du var den mamma jag fick och idag fyller du 73 år.
 
Grattis önskar din dotter Lotta