Sömnlös i Skanör!

Att vara i Svedala två dagar på raken hör inte till vanligheterna,men så blev det i alla fall...jag och Nikki packade en fikakorg i går eftermiddag och åkte för att lyssna på lokala Svedalaförmågor och (vad vi trodde)allsång,det visade sig vara Allsång ikväll istället och eftersom både jag och Nikki blev lite förälskade i hela konceptet så beslöt vi oss för att åka dit som ikväll också.

Jag tog med mig Liam hem igår kväll,Nikki hade andra planer så hon stannade hos Magnus,efter Liam gått och lagt sig så började jag snacka med en vän alldeles för länge och då menar jag alldeles för länge....har med andra ord ca 5 timmars sömn i kroppen för sen så cyklade jag och Liam till stranden,där mötte vi bla Suss med sina flickor och sen kom ett par andra bekanta med sina barn...vi var till slut 5 vuxna och ca 10 ungar,hur mysigt som helst =)

Vi cyklade hemåt framåt eftermiddagen och var hemma runt 15....jag hade ingen koll på klockan och blev lite stressad för jag skulle hämta Nikki och Annica kl.16.30 och jag hann inte sova ett dugg.

Allsången var jättetrevlig,lite kallt och blåsigt men väldigt mysigt med två glada tjejer =)
Körde hem flickorna när det slutat vid 21 tiden och sen körde jag till Skanör och gick på nattpasset och här är jag nu...första glaset kaffe är i kroppen och nu ska jag gå en runda och sen läsa lite.

Jag önskar er en god natt så hörs och ses vi <3

Glad & Lycklig <3Livet visar sig från sin allra bästa sida,jag är glad,jag är lycklig och mår alldeles förträffligt =)

Ikväll ska jag och dottern ha kvalitetstid så vi drar till Svedala och Allsång......ha det gott =)

Lotta

Inget särskilt!

Då var det Tisdagmorgon och jag sitter på jobbet och väntar på att barnen och min kollega ska komma,allt är förberett och en dag på stranden väntar oss...det ska bara inhandlas en solkräm så är vi på gång =)

Fastnade för en film igår kväll efter jag käkat och pratat med Sussie...den somnade jag ifrån så det blev ett tidigt hopp i sängen i går och jag somnade nog omedelbums och sov sött till klockan ringde 6.45 i morse.

Dusch och nyheter och sen iväg.

Det kommer att bli en helt strålande och varm dag även idag och jag satte ut torkställningen med gårdagskvällens tvätt på och hoppas den inte blåser omkull....blablabla.

Inget speciellt att skriva som ni märker så därför tackar jag för mig och önskar er en fin dag!

Kram!

En sannolik historia!

Ja,då fick jag äntligen beskedet från cellprovet och allt var normalt,så himla skönt att veta att allt är ok "down under" ;-)

På jobbet har vi haft det bra,legat på stranden med ett gäng barn och ungdomar som har haft jättekul och jag fick lite solbränna...i morgon blir det troligtvis stranden igen och det är som sagt världens bästa jobb =)

Anna har varit inom och bjudit på en sommardrink,vi satt och flabbade en stund i trädgården och nu väntar den nya boken jag köpte idag...den senaste av Karin Alvtegen som heter "En sannolik historia" och jag är redan helt hooked,så det blir mycket läsning ett par dagar framöver nu.

Godkväll mina vänner!

En blick sen var jag fast!

God Måndagmorgon på er!
Solen är redan vaken och värmer väldigt hett redan,jag dricker mitt kaffe och förbereder Liams packning och mig själv för jobbet,den här veckan blir det att jobba hela dagar.

I går eftermiddag stack jag och Liam på bio,vi såg Pirates of the caribbean 4 och då jag inte såg någon av de andra så trodde jag att jag inte alls skulle hänga med,men det räckte med en blick på vackra Johnny Depp så var jag fast och den var riktigt, riktigt underhållande,två timmar bara rusade iväg och vi var väldigt nöjda båda två.

En lugn och skön kväll hemma sen,bara vi två,pratade lite med Sussie och om vår semester ihop men annars var det lugnt på lur fronten.

I natt har jag drömt om en massa människor som var på samma fest,jag känner allihop men ingen av dom känner varandra,men i drömmen gjorde dom...hängde ni med? Jag hade på mig fruktansvärda kläder,visst,jag är inget modelejon men njaeeee.....jag gjorde mig inte rättvisa alls ,så det var tur det bara var en dröm.

Phuuu,vad varmt det är,solen har krupit in,likaså spindeln jag precis mötte på dataskärmen...han åkte ut lika snabbt som han kom in kan jag säga ;-)

Lönedag idag och det mesta åker in på semesterkontot så att jag och barnen kan ha en mysig sommar,det lär väl räcka en vecka så ekonomisk som jag är.....not!!

Anyway så ska jag in och pussa på sonen som sover som en annan tonåring och sen ska vi göra oss klara och åka till Pappa.

Ha en fin dag i solen!

Kram