Godmorgon på er!

Min vana trogen vaknar jag före klockan ringer,har legat och snurrat en halvtimme redan och funderar på att gå upp och göra kaffe :-)

Det blåste riktigt ordentligt igår kväll när vi la oss och Liam hade svårt att somna.
Vellingebostäder kom med nya spisen och badrumsskåpet,så nu gäller det att hålla tungan rätt i mun när man tänder lampan där på morgonen :-)

Åkte ner på favvostranden igår efter mötet på jobbet, det blev en stunds reflektioner och ett försök att ställa hjärnan på autopilot ett tag..... Vi får se hur det går, men jag tog ett par foto i alla fall.

Nä nu blir det kaffe och nyheter så jag önskar er en toppendag.

Kram till den som vill ha :-)


 

 

Hjärtats GPS

Min älskade dotter tar studenten i sommar,det är inte gratis så jag jobbar så mycket extra som jag bara orkar och kan,även på gymet när det finns möjlighet.

Dubbla pass är inget ovanligt de veckor jag inte har Liam och däremellan ska man orka vara vän,flickvän och Mamma.....hinna träffa kärleken som bor 16 mil ifrån och det innebär att köra fast man jobbat en hel helg och är trött som en vingklippt örn...ska man kunna träffas så gäller det att vara beredd på att offra tid och ork för lusten finns....

Jag försöker prioritera de viktigaste i mitt liv,försöker pussla så att jag ska orka med min vardag,det blir tokigt ibland och jag tänker inte alltid hela vägen men jag följer som sagt mitt hjärta och det leder mig inte alltid på rätt väg,men det är vägen jag tror på och som KÄNNS rätt men som i många fall gör mig desorienterad som en trasig gps.

Du vet väl att hjärtat är den enda GPS:en du behöver,den leder dig dit du egentligen vill vara?


Jag är trött och det sliter hårt att jobba som jag gör,men Nikki ska ha det bästa och jag gör det gladeligen och jag kan bara precis hata mig själv månader som dessa när jag får betala en bot på 2000:-, pengar jag kunde satt på sparkontot,jag körde för fort, 6 km i timmen och för det betalar jag dyrt....jag har full koll på gasen nu för tiden kan jag säga =)

Men gjort är gjort och boten är betald och jag får äta nudlar ;-)

Nu ska jag diska för i morgon kommer de och sätter dit min nya spis och badrumsskåp...ingen rast och ingen ro,men eftermiddagen är ledig och jag och Liam ska träffa Farmor på en fika.

Sov gott och hoppas ni har haft en fin dag =)

Så kom solen till Skanör =)

Härligt är det och värmer så gott =)

Hade en trevlig kväll hos Annapanna med familj efter jobbet i går,blev bjuden på oxfilé och hasselbackspotatis med kantarellsås....mumsigt =)

Satt och snackade skit och lyssnade på bra musik från årets melodifestival,finfina vänner det där =)

Nu är det dags att sätta sig på balkongen och lapa lite sol,skulle bara kika in och skriva Hejsan!

Hejsan!!

Lotta

Morgonkram!

Klockan är 6.10 och jag vaknade för en halvtimme sen och gav det ett försök att somna om men det gick inte,så det var bara att sätta på kaffet och nyheterna :-)

Jag jobbade i går kväll och det var lugnt och skönt,Nikki och Felix hade tagit väl hand om Liam,lagat mat och spelat spel och Felix hade handlat med sig Ben & Jerry glass och i frysen stod det en till gammelmor också,en riktig hyvens grabb den där Fekkan =)

När jag tittar ut så ser det ut att bli en fin dag,det har nog varit kallt i natt för gräset är lite vitt utanför.

Nu kom min yrvakne son upp med håret på ända och trevade sig fram till toan.....får väl se om han grymtar ner sig i säng igen eller om han kommer upp till mig i soffan och gosar(eller hur? ) och jodå,lite mys fick jag allt =)

Man nöjer sig med lite när ens minste börjar bli stor ;-)

Nu ska jag utnyttja myskillens kramar lite,hörs senare.

Kram kram!


Över 2000 roliga bilder på  roliga djur som katter och hundar, men också satir, politik och webbhumor.