Min sommar

Semestern 2016 är över och nu sitter jag på mitt jobb igen,liiiiite ångest fanns trots allt,men mest över rädslan att försova mig.
Vi har hunnit med Blekinge,Småland,dop,bevittnat en förlovning,mycket grill med vänner,badat massor med Affe,haft underbara vänner och familj på besök i omgångar och vi avslutade med Kopparberg nu i helgen.
Kan summera att jag inte solat på stranden en enda gång men desto mer vid Arriesjön,vi la all vår fokus på Affe denna semestern.
Liten bonus har jag kvar då jag och lilla C åker till Österlen för en minisemester Lör-Sön,ska bli så gott <3
 
Lägger upp lite bilder på lite blandad kompott från semestern:
 
Långasjönäs Karlshamn
 
En söt affär i Karlshamn
 
 
 Vänner
 
 
 
 
 
Dop i Mellan Grevie för lilla Ronja 
 
 
Kopparberg
 
 
 
 
 
Tja det var lite gott och blandat från min sommmar <3
 
Vi hörs och ses
 
Lotta
 

Är du otrogen?

Jag fick häromdagen till mig en helt underbart söt men lite tragisk historia av Peter,en vardagshistoria ifrån vårdens värld som fick mig att skratta samtidigt som jag kände i hjärtat att det var sorligt.
 
Det var ett gift par som levde tillsammans i ett parboende för dementa och de krävde självklart mycket tillsyn,en dag satt Peter och småpratade med frun i huset när dörren plötsligt flyger upp,in kommer maken arg som ett bi,han spänner ögonen i sin hustru och frågar henne med klar röst "  Är du otrogen mot mig?"
Hustrun tittar lite förvånat på honom och säger sedan " Det vet jag inte"
 
Där var diskussionen slut och livet fortsatte som vanligt!
 
Hoppas ni får en fin helg och varm kram på er!
 
Lotta

Jo mor ☺️

Idag var vi och hälsade på Peters mamma och hennes man,de bjöd på fin lunch och kaffet tog vi hemma hos dem.
Peter är en riktig karlakarl,en erfaren FN-soldat och har massor av macho attityd ,han skyddar sin flock mot ALLT!!
Men när han kommer hem till sin mor,då händer det något,musklerna slutar spela,blicken blir osäker och när hans mamma småilsket frågar varför han inte ätit sina " goa kagor" till kaffet stammar han fram att han inte var så sugen....
Det är inget fel på mina kagor sa hans mor och spände blicken i sin sons ögon...ska du inte ha?
Jo mor,sa Peter och svalde snällt ner en kakbit....hela mitt inre skakade av skratt och hela situationen var enbart kärleksfull ❤️
En son som är snäll mot sin mamma är ett riktigt kap 😊

Jo mor är numera en klassiker hemma hos oss 😘

Outstanding ✌🏽️

Jag strosade runt på Willys en helt vanlig dag och märkte att folk tittade lite extra på mig och jag kände mig smått mallig då jag trodde det var mitt extremt vackra ansikte de såg,mitt gnistrande leende eller varför inte min kurviga kropp som de var avundsjuka på...?
Jag fortsatte min parad på Willys och började tycka lite synd om de män som aldrig kommer få mig,de kvinnor som aldrig skulle bli som mig och min egotripp visste inga gränser,när jag diskret skulle rätta till "flickorna" i BH:n så att jag skulle bli än mer perfektion avbildad så insåg jag att de föll fritt,jag hade ingen BH,flickorna hängde som tennisbollar för vinden och till min fasa såg jag också att en stor kladd med tandkräm hade landat på linnet....jodå, där fick jag förklaringen till varför folk stirrat,det var inte uppspärrade ögon av vällust utan av avsmak och i samma sekund jag insåg fakta skämdes jag och såg till att komma ut snabbt.

Men idag när jag var på Willys....DÅ var jag sådär outstanding som bara jag kan vara 😝

Tack för mig och njut av kaffet ✌🏽️

Pattalisa

I ett väntrum!

En kvinna drar en barnvagn som gnisslar fram och tillbaka,hon verkar tillhöra mannen och dottern som sitter bredvid men ändå inte,när dotterns namn ropas upp följer hon inte med,det kommer inrusandes en annan kille som däremot ansluter till sällskapet.
Jag blir lite förvirrad och skulle såklart vilja fråga kvinnan som ser lite malplacerad ut men som troligtvis är med som ett stöd.
Jag sitter här och känner mig lite sorgsen att vi måste tillbringa så mycket tid hos dessa instanser samtidigt som jag är så tacksam över att de finns,när min ork tryter efter alla krig jag tvingats delta i för att få komma hit så känns det att det efterhand ordnar sig,små babysteg när man inte har makten i sin hand,det får man vänja sig vid.

I väntrummet är det lika opersonligt som i de flesta väntrum,jag vet inte varför det ska vara så svårt att få till det,är det måhända "fel" att få myskänsla när man sitter här av den anledning man gör?
Är det så att de ljusgröna gardinerna är vad färg de vågar sig på för att inte kränka någon som kanske mår väldigt dåligt? Jag vet inte,för är det något man behöver så är det väl en känsla om att bakom det tunga och svåra finns det ljus och glädje och kanske skulle man kunna önska litteratur om NÅGOT ANNAT än det man är här för,en vanlig skvallerblaska kanske?
Det kanske bara är jag?

Jag har suttit i så många väntrum och sökt efter något vanligt att bläddra i,men det ska troligtvis inte kännas som att man bagatelliserar fakta och att man inte tar lätt på besöket.

Nä fram med en kaffevagn med färgglada muggar,släng fram Hänt i vecket och låt människor få fly undan en stund innan verkligheten och frågorna och vetskapen kommer nerdimpandes i knäet åter igen.

Fram för ett väntrum med positiv energi 😊
Ha nu en fin dag 😍

Lotta