Kärleken till ett barn!

Jaha....då var denna dagen snart till ända och det har varit en härlig dag med vackert väder och goda vänner på besök,nu slöar vi allihopa och tittar på Tv...inte jag för jag sitter ju här och skriver.

Jag följer en blogg som handlar om Victor den lille fisen som jag skrev om
här <-------------- hans Mamma skriver om tiden före och efter hans död och jag gråter floder varje gång...jag har den under länkar men ni kan hitta till den direkt här
Hur finner man styrkan efter att ha förlorat ett barn?hittar man någonsin livsglädjen,hittar man någonsin meningen med livet igen? glömmer man,blir kärleken svagare,kan man ersätta ett barn med ett syskon?

Hade jag förlorat ett av mina barn så vet jag inte om jag hade överlevt....jo rent fysiskt kanske,men hade jag blivit människa att förstå meningen med det...att förlora ett barn.....hur går man vidare med livet efter det?

Att förlora en förälder eller mor och far förälder känns ju mer naturligt,men ett barn......?
Jag tänker på "föräldrar"som Josef Fritzl som verkligen missbrukar sin rätt att vara förälder,de som slår,hånar,nervärderar sina barn,som inte är värdiga namnet förälder....hur tänker man när man gör sådant mot sitt barn? varför är man dum mot ett liv som är skapat och fött av dig....varför ser man inte lyckan och glädjen i att vara en Mamma eller Pappa...tänk så många som inte får chansen att bli föräldrar men som inget hellre önskar?

Att få vara en mamma är en Gudagåva...en uppgift att fostra en liten person att bli en sån god människa som man kan hoppas på,en människa som bringar glädje och kärlek och som en dag själv blir förälder och förhoppningsvis en bra sådan.

Lev väl käraste ni!!

Kram Lotta

6 år av lycka!

Vi är inne på vårt fjortonde år som par och i 6 år har vi varit gifta.
Klockan 14.00 2003 i Vinslövs K:a knöt vi hymnens band,en underbar dag som idag,sol och blå himmel,massor av god mat,god dryck,musik,spex och lekar...underbara vänner och så våra familjer.
Våra numera bästa vänner Anna och Uffe umgicks vi inte med vid den tidpunkten i livet och därför var de inte med,det är det enda vi ångrar från den dagen...men ni vet att vi älskar er :-)

Jag är så lycklig att ha fångat denna guds gåva till kvinnan,för det är han min underbare man!!
Han är min och ni kan inte få honom..nanananananaaaaa!

Magnus Johansson Jag älskar dig av hela mitt hjärta!

(Lägger in en bild när jag kommer hem från jobbet!)

Din fru Lotta

Se hela bilden

Mogendans och bröllopsdag!

Hamnade hastigt och lustigt på Törringelund i går med Tomas och Anna R och hade jätte trevligt...vi träffade även Stefan & Tommy där...det finns massor av bilder på Facebook men jag slänger in ett par här också.

Fick en jättefin berlock till mitt armband och en blomma av barnen på Mors Dag och av maken fick jag två berlocker till armbandet för vi har 6 årig bröllopsdag idag....Tack världens finaste make,jag älskar dig!


Hasta la vista!