Tänk om......!

Liam ligger i soffan och tittar på Tv,läxorna är gjorda,han känner sig lite hängig och han hostar,snorar och nyser för glatta livet och jag stoppar om,pussar på och har tänt en massa ljus som bringar lugn och harmoni.

Sitter och klurar och funderar på nästa steg i mitt liv och vad som förväntas av mig,det har gått en tid sen separationen och jag och Magnus hörs i stort sett dagligen och vi hjälps åt med vad vi kan och har en bra dialog och han verkar må bättre och inget gör mig gladare =)

Men om någon skulle vilja bjuda ut mig vad svarar jag då? Jag är ju i mening singel,men på pappret gift och jag kan ju känna mig hur redo som helst för att träffa någon,eller så blir det ett bakslag om jag tar steget....men hur hade det känts? att kanske gå ut och äta middag med någon som inte är Magnus,gå på promenader hand i hand med någon som inte har en hand som brukar finnas i min....att våga öppna sig och lära känna, vara sig själv men kanske inte fullt ut.

Tänk om han inte fattar min humor,tänk om han inte delar mina värderingar i livet,tänk om han är snål,tänk om jag kanske tror att han är allt det där jag är van vid och så är han inte det......tänk om mina barn inte tycker om honom,då måste jag göra ett val,vilket inte är svårt,mina barn går alltid först.

Min idealbild är ju som i Tomten är far till alla barnen där den eventuelle stackaren skulle få fira högtider med mig och Magnus familj,hela underbara och bullriga Johanssons,där alla skulle acceptera alla och det skulle kännas som den naturligaste saken i världen.

Magnus familj är ju även min,då jag inte längre har kontakt med mina föräldrar eller bror och de betyder oerhört mycket för mig och att behöva skiljas från dom hade känts förfärligt så det är som ni märker inte bara så till att dyka in i mitt liv.....jag funderar och analyserar klart alldeles för mycket,jag kanske förbli en nucka och inte en stackars karl vågar eller vill närma sig....det är förstås också en möjlighet...hmmmm...nääääää =)

Eller så grabbar jag tag i Sussie i Växjö och tvingar henne att flytta ner och bli ihop med mig,hon är ändå trött på karlar hahahaha!!

Nä hörni nu ska jag sätta mig hos min halvkrasslige son i soffan och mysa sen ska jag laga middag,köttsoppa med mackor och mjölk....yummi yummi =)

Ha en trevlig kväll!!

L

Söndagmorgon!

Godmorgon alla fina läsare!

Hade en jättemysig Lördag med start efter jobbet, jobbet är ju alltid mysigt,men jag var väldigt trött efter att ha varit vaken sen 03.30 och när jag kom hem så slängde jag mig i bingen en timme och sen gjorde jag iordning lite för min fina vän Cina skulle komma vid 16.00

Vilket hon också gjorde med en fin blomma och vin =)
Vi tog en promenad upp till Hemmakväll där vi hyrde filmen "I rymden finns inga känslor" och den var väl sådär...blev lite besviken på filmen som alla höjt till skyarna,men när man jobbar med det jag gör så blir man mer kritisk och jag såg inte mycket likheter.

Vi lagade middag,kyckling i lergryta,ris och sås,sallad och kokta morötter till det och sen tog vi kaffe och semla efteråt och var väldigt mätta och belåtna när vi sa Hejdå framåt kvällen...Cina blev min allra första vän när jag flyttade till Skåne 1988 och vi har varit fina vänner ända sen dess.

Jag tittade på film och tog lite vin efter hon hade gått och slocknade i soffan strax före midnatt,gick och la mig och sov gott till för en stund sen.
Kaffet är i systemet nu och jag ska börja jobba klockan 14 och fram till dess ska jag ta det lugnt,se tv,lyssna på musik,tvätta och städa lite,för i morgon är det min vecka med barnen <3<3

Ha en fin dag!

Lotta

Hon med stort H !

Jaha....klarvaken och klockan är 05.25 och jag kunde verkligen inte sova längre,jag la mig strax före 23 och somnade gott men 03.30 så plingade ordet klarvaken till i skallen och sen var det lögn i helvete att somna om så jag gick upp och satte mig vid tv:n och fick på en svensk gammal film "Sånt är livet" med Helena Bergström (såklart) Rolf Lassgård och fler kända skådisar och den är lite småmysig,relationer med allt vad det innebär och brist på relationer med allt vad DET innebär.

Brist på sömn är också jobbig eller egentligen går jag inte omkring och har brist på sömn men veckan när inte barnen är här så blir det si och så och jag undrar när jag ska hitta mina rutiner i det vardagliga livet.
Att jobba är skönt,jag hinner inte tänka så mycket,att träffa vänner är också skönt då vet jag vad jag ska göra av min tid.....jag är inte bra på att vara helt ensam för länge för då vandrar tankarna iväg och jag analyserar och maler sönder och sen är det kört,ett litet frö är sått och ge det näring genom att ligga vaken och glo gör inte saken bättre precis,men ofta väljer jag att vara ensam och gå omkring och lulla och spela lite gitarr och sjunga hittepå sånger...tycker om att skriva långa blogginlägg som ofta raderas efter jag skrivit ur och av mig. Jag jobbar fortfarande på att lära mig att öppna upp och bjuda in till mitt innersta men det får bli små babysteg,det gör för ont att prata om vissa saker och jag väljer helt enkelt att skrinlägga vissa saker som med tiden bör blekna men som i vissa stunder tär och förstör alldeles för mycket av den jag egentligen är och den jag egentligen är det är den som ni ser när ni möter mig,glad,positiv och full av dålig humor.....det är hon jag vill vara alltid.....hon med stort H.

Det har varit en full rulle vecka och nu ska jag jobba hela helgen och ha kvalitetstid med en vän i kväll, sen är det Måndag igen och min sömn är tillbaka med vetskapen om att någon är hos mig när jag somnar och som finns kvar när jag vaknar =)

Ha en fin helg kära vänner!

Lotta