Ålakrafs!!

Tisdag morgon och jag är på jobbet,halvt medvetslös och undrar vad som hände.....hur kom jag upp i morse?vem duschade mig och framför allt...var faan är min son? hahahaha,nä riktigt så illa är det inte men nästan.

Japp,min älskade dotter gjorde ett kort gästspel hemma i går,kom hem sent och snarkade gott när jag gick i morse.

Himlen är grå som en sten,min älskling vägrar att inse att det är dåligt väder så han kör Motorcykel varje morgon och ser därmed ut som en dränkt katt var dag han kommer hem.

Just nu är det lugnt på jobb så jag  chattar med Marie en arbetskollega här på "nya" stället,ett riktigt Ålakrafs som har lika sjuk humor som jag,svårt att hitta,bäst att hålla i henne.

Hon skulle till akvariet i Köpenhamn med sina barn i dag,hoppas ni fick det mysigt.

Jag ska jobba i helgen och då ska vi till Österlen,gå på Kafé Annorlunda och Kiviks Musteri bla,hoppas hoppas att vädret blir bara lite fint, Österlen ska upptäckas i all sin prakt och då innebär det fint väder,lite vin(d )och trevligt sällskap.

Jag satt och kollade lite grann på stugor att hyra i Danmark och hittade en husbåt...fyyy vad coolt,förvisso 7,500 dkk i veckan,men så häftigt det hade varit ! Coolt och häftigt har jag börjat använda i mitt vokabulär,ålderskris????

Nähä,jag ska gå och skriva in arbetspass i agendan,men vi hörs!

Ta det lugnt och håll i musen!
Lotta
image122

Lite regn har väl ingen dött av ?

I natt kom hon hem, min dotter som befunnit sig på ett regnigt Gotland en hel vecka.
Skönt att ha henne hemma och på plats igen och i eftermiddag ska hon passa lillebror för jag börjar 14 och Magnus kommer hem 17,så hon hinner med kompisar oxå i eftermiddag.

I går hade vi Ludde och "skoröjarn" Amanda här så att Mamma och Pappa kunde få lite iordning i huset,jisses jag hade glömt vad det innebär att passa en klårfingrig ett åring i några timmar *phu*. Hon fullkomligt vräkte ner allt som kom i hennes väg och höjd,hon kom glatt kånkande på en tung Orrefors ljusstake med ett glatt smajl på läpparna....jag var lite nervös kan jag säga.

Annars var det en lugn Söndag !

I dag REGNAR det ,har ni hört ,det var väl skönt med lite regn efter denna enorma värmebölja som vi haft..HA!!vilket skämt denna sommaren har varit, so far!

Nä ni ska se att värmen kommer lagom tills det är friidrotts VM,när man vill ha regn och rusk så man kan sitta inne och titta Tv i godan ro.

Fy och tvi vale,den lilla solbränna man lyckats skaffa sig har snabbt omvandlats till rost så nyansen är ju kvar ;-)men man vill ju vara gyllenbrun och inte rostbrun.

På Onsdag ska jag på byakrogen(nähä??)med Anna,hon fyllde ju år i Torsdags och då fick hon i present att jag bjöd på ett glas eller två på byakrogen utan gubbar och barn,hon är inte svårövertalad om man säger så...hahaha

Ha en gudomlig Måndag mina vänner så hörs vi och ses.

Lotta

Liten kille på vift !

Klockan 12 var vi i Helsingborg,jag,Magnus,svärmor,Liam och hans kompis Emil,vi gick och kollade på lite marknads stånd och sen bestämde vi oss för att äta lite...vi gick över ett övergångsställe och helt plötsligt står en liten kille mitt i gatan och Magnus drar in honom och han kryper genast in i min famn och sen väntar vi på att hitta hans föräldrar...inget händer så jag går bort till polisen som noterar och hänvisar oss till Informationen,väl där så är lille Joel som han heter,lite bekymrad över var Mamma är,men jag kittlar och busar och leker med honom under tiden som hela Helsingborg letar efter hans föräldrar,han skrattar och är lugn som en filbunke MEN han släpper inte taget om mig,jag är hans trygghet tills Mamma kommer,Polisen försöker att ta honom men han klamrar sig fast hos mig och jag kan inte lämna en 3 årig kille,så vi sitter där i godan ro när en polis kommer fram och säger att Joels mamma och Pappa letar efter honom,vi går dem till mötes och återseendet är helt otroligt!

Mamma och Pappa gråter och skrattar och kramar både mig och Joel och säger Tack så mycket,tack så mycket,tack så mycket,vi bara vände oss om och så var han borta....lille Joel som varit tyst och lugn började gråta hysteriskt när mamma och Pappa kom,jag kände mig otroligt nöjd när jag gick därifråm och såg min nya kompis Joel återförenas med sin familj.

Vi åt och shoppade lite och kollade barnshower och klockan 17 var vi hemma igen,klockan 18 var vi hemma hos Anna&Ulf på middag,vi kollade film och Liam sover över........dags att sova ut!

Ha en härlig helg!
Lotta
 Emil & Liam.

 Liam,Emil och jag

 Emil och Liam leker med sina badankor i vattenpölarna.