There's a party going on

I går ( Fredag)körde vi hoj upp till Braås(ca 3 mil utanför växjö) och parkerade hemma hos Christin och Micke,de som fyllde år,vi packade upp,vilade och duschade innan festen.
På vägen upp stannade vi i Älmhult hos Åsa och käkade lunch med henne och handlade ett par linnen på Lindex,alltid kul att träffa Åsa,vi har känt varandra sen 1973.
Åsa är även Nikkis gudmor

Jag hade min nya blommiga sommarklänning på mig och kände mig jättefin,på festen var det fullt ös och vi var hemma hos värdparet ca 02.30,jag sov som en gris till 10.30 i morse.

Resan hem var skön,härligt väder,men väldigt ont i ändan,är ju inte så van att åka hoj så långt.
 Christin och MIcke!

Tack för en trevlig kväll mina vänner
.

I en annan del av Köping(e) var det fest

Dvs HÖ köpinge,med mina kära jobbarkompisar ,de kom med eget kött och egen dricka(nåja) och jag stod för sallad,såser,bakad potatis och majskolvar som vi grillade...Magnus och Liam grillade åt oss och serverade även kaffe och snacks efter maten,två riktiga gentlemän.
Nikki och Denise var oxå med en stund på kvällen och jag tror de hade riktigt kul dom oxå.

När "di gamle" hade kört vid 22 tiden så blev jag och tre av tjejrna kvar och vi fortsatte dricka,snacka skit och garva, det blev lite kallt mot kvällen så vi gick upp och alla somnade i soffan,jag först,som vanligt och till följd blev att vi fick 3 nattgäster...trevligt trevligt.
Lite blykeps har det allt varit,men när man hade så kul som vi hade då är det värt det....fan ta mig!
Hoppas ni hade en lika kul kväll!

Kram


Stringtrosor !

 Många kvinnor använder string,detta är ett fenomen jag som överviktig inte har anammat,hade jag fått på mig ett par stringtrosor så hade det tagit mig en vecka innan jag hade hittat strängen i rumpan,den har ju en bit att vandra om man så säger,jag hade med tiden säkert glömt bort dom och tagit på mig andra normala trosor och därmed gått omkring med dubbla trosor.

Nåväl,stringtrosor undviker jag gärna,men vanliga tangatrosor är ok,där åker de visserligen inåt skinkorna ibland,men de har hyfs nog att göra det en åt gången i alla fall.

Om 20 minuter så sitter min käraste Anna R på flyget till Spanien och hon är så flygrädd så det är inte klokt....jag tänker på henne.

Kram på er,ikväll är det grillfest...JIIIIIHAAA

Lotta