Puss.

Godmorgon!

Dags att jobba idag,det ska bli mycket kul och jag ska jobba med ljuvliga Therese =)
Liam ska vara med farmor och de ska på bio och bara mysa.

Rätt stiltje på mitt bloggande just nu men det lossnar väl så småningom ;-)

Vi hörs sen,nu ska jag göra mig klar!

PUSS!

Tack!

Tack för era stöttande kommentarer,det hjälper när det känns motigt!

Solen skiner från en klarblå himmel i Hököpinge idag och det blåser svala vindar,men det är vår i alla fall =)

Har inte så mycket att skriva om just nu,vi hörs kanske senare...Kram

GOTT MOS!!!

Nu är det klart och det gick så snabbt,Nikki får byta linje och slipper sina idioter till klass"kompisar",jag är så glad för hennes skull och dessutom hamnar hon i samma klass som sin nästkusin Vicky =)

Nu ska hon börja på Samhälle i stället och hennes, faktiskt enda, vän på skolan Alexandra har ställt upp till 120% hon fixade mötet med kuratorn och fanns för henne hela tiden..tack!

Till E vill jag bara gratulera till vinsten, du vann kanske denna ronden,men Nikki har sin integritet och stolthet kvar...var är din?

En stolt och glad Mamma!

Hollow !

Känner mig dum,blåögd och naiv...när ska jag lära mig att jag inte kan tro alla om gott?
Ett stort hjärta kan vara bra,men inte när det tär på mig i slutet och jag blir den som står kvar,inte ensam,men tom!

I'm HOLLOW!

Brustet hjärta!

Min fina dotter Nikki befinner sig i en ohållbar situation i skolan,en av hennes,vad hon trodde,var en god vän och som vi har träffat och tyckte väldigt mycket om,har vänt henne ryggen och tagit med hela klassen,Nikki är väldigt stark i sig själv,men nu orkar hon inte och kommer att byta klass.

Hon är utfryst och ingen pratar med henne om den här tjejen "E" är i skolan,när hon inte är där kommer de krypande...då säger Nikki Nej tack,passar det inte när E är i skolan så don't bother...jag är väldigt stolt över hur stark hon är.

Man kan tro att en vänskap som Nikki och E hade ska hålla för det mesta,men det var en skitbagatell som fick E att gå i taket...Nikki blev erbjuden att följa med henne och hennes familj utomlands i en månad,Nikki funderade väldigt länge och sa att en månad blir för länge,men kanske ett par veckor.....det var det hela(vad jag vet) och nu har det bara eskalerat,E är en tuff tjej och en som styr sin grupp.Nikki hade inte en chans.

Hon kommer förhoppningsvis få byta linje till Samhälle i stället och då gå kvar på skolan,vi håller tummar och tår.

Usch ja,mitt hjärta blöder när jag känner av hennes ångest inför skolan och jag har sjukat henne vid ett par tillfällen för att hon ska kunna vila ut,hemskt men sant!


Nu är hon på väg till skolan och ska prata med kuratorn om sin situation så vi hoppas att det händer något snabbt!

I går åt vi middag hos Familjen Andersson,vi slog ihop våra rester och gjorde en pytt av det hela med stekta ägg till...mumsi!

Ledig idag och jag och Liam ska hyra film och mysa......=)

Ha en fin dag!