Sköna Maj välkommen!

Då var det fredag igen och dagarna bara springer iväg,jag hinner inte riktigt med,har inte full koll på läget,men är full av energi och mår riktigt bra.

Röjde ju som sagt på vinden igår och hittade en massa nostalgifoto,från Rhodos b.l a och vi hade verkligen en kul resa 90,jag Sandra och två killkompisar Colle och Micke,jo faktiskt så åkte vi dit som kompisar allihopa och bodde på ett hotell i Faliraki,vi träffade engelsmän,norrmän,danskar och finnar och vi mötte pensionärer och barnfamiljer, vi hade lika kul med alla och vi hittade en bar där vi tillbringade alla kvällar och jag tror till och med att vi agerade gästbartenders vid något tillfälle =)

Brun som en pepparkaka blev jag och drack San Fransisco gjorde jag varenda dag....härligt =)

Nu ska jag strax iväg och träna,sen är det avtackning för Åsa på jobbet som tyvärr lämnar oss för en annan tjänst,jättekul för henne men en förlust för oss =(,lycka till i fortsättningen Åge.

Jag jobbar till 22.15 i kväll och ska fira Valborg i Höllviken bland båthusen vid stranden,ett tuffare jobb kan man ha =)

Ha en fin Valborg och en fin 1 Maj!

Kram

Välkommen den 1 Maj.

Jaha,när jag kom hem så var Internet i full gång igen....konstigt.

I dag utnyttjade ännu en av mina presenter nämligen en ansiktsbehandling,väldigt skönt och avslappnande och det bästa av allt var att hon inte försökte pracka på mig en massa dyra krämer,det gjorde att jag i stället köpte lite nytt smink av henne i stället.

Hudvårdsateljén i Vellinge kan jag rekommendera med andra ord....tack Cina för den härliga presenten =)

Sen åkte jag och jobbade och för en liten stund sen kom jag hem,Liam är hemma från golfen och maten är påbörjad,korv stroganoff,enkelt men ack så gott =)

Efter maten är det uppå vinden som gäller,för att plocka ner mer saker till loppisen,ska bli skönt när den är över kan ni tro...kom gärna förbi : 1 Maj 10-14

Välkommen!

Jobbar bäst under press.

Jag hade en ledig dag idag,tänkte jag skulle utnyttja den till max,så jag började 8.15 med att börja måla utemöblerna 9.15 stack jag till träningen,kom hem en timme senare och fortsatte måla,ringde några samtal och duschade och gjorde sen lunch som jag åt när jag såg Hem till gården....hämtade Liam och Emil och körde in till Malmö city för att fixa pass till mig och Liam, efteråt körde vi inom till Mobilia för killarna ville in på BR...jag råkade springa på ett par skor minsann...och sen körde vi hem och i brevlådan låg nya numret av SE & HÖR ,fixade mellis till ungarna och medan de åt la jag mig i sängen och bläddrade i tidningen,kollade Fejjan och ringde ett par samtal till,Nikki ringde och frågade ifall vi inte kan träffas på Skopunkten lite senare...jodå,det kan vi väl,har man vatt med den ene får man åka me den andre,in till Malmö om en stund igen alltså....nu puttrar middagen som jag föreberett på spisen och jag ska helt ärligt säga att ett glas vitt vin hade varit gott. PHU!!!!

Adios amigo =)

Att vara en vän!

Vad innebär att vara en vän?
Här är några av mina riktmärken :


Att kunna behålla sina vänner, är en större konst än att vinna dem.

Den egentliga kärnan i all vänskap och kärlek är detta, att man lika gärna delar sin väns lidande som hans glädje.


När jag bygger ett hus, bryr jag mig inte om timmret kommer från ett hanträd eller ett honträd. Båda delar är lika starka och duger lika bra.


Vem som helst kan hysa medkänsla med en vän i hans lidande, men det fordras en verkligt fin natur för att sympatisera med en vän som har framgång.


Den sanne vännen visar sig i nödens stund.


Den som vill ha en felfri vän, förblir ensam.

Det enda sättet att ta reda på om en person är till att lita på, är genom att lita på honom.

Det finns inga främlingar, bara vänner vi inte känner.


Vi måste vara rädda om varandra,vårda vår vänskap,se och höra varandra,vi behöver inte alltid förstå varann men acceptera att vi är olika,det tycker jag är viktigt och framför allt så tycker och känner jag såhär....var inte den som släpper allt för andra,låt dom släppa vad dom har för händer och rädda dig ibland.

Ta inte skit,var stolt över vem du är och duger det inte åt andra men du älskar dej själv,då är det det som räknas, ett ärligt hjärta är ett rent och fridfullt hjärta.

Love,peace and understanding