Tradigt!

Det är trist att skriva just nu för att jag inte har något kul att skriva om,mer än att jobbar,skiter och tittar på Tv....spännande va?

Nä,jag återkommer när jag hittar tillbaka!


Lotta

Status!

Status detsamma som föregående inlägg,med tre ändringar,Emil har kommit och jag har duschat och Magnus är hemma.

Snart ska jag slänga rövva i sängen igen för att se Finnkampen!

Ajöken =)

Kort!

Söndag,inte så mycket att skriva om,jag går fortfarande i pyjamas,Liam i kalsonger,Magnus sov borta i natt och snart kommer Emil.......!

Japp det var nog det hela =)

// Lotta

Mors påg =)

Ja,då är det Lördag och jag ska jobba för Malin idag,hon tog min förra Lördag så att hon kunde gå på nån fest i kväll,det är så skönt att man kan hjälpa varandra som kollegor.

Rosita gick igenom efterkontrollen med klart godkänt,så nu är hon frisk och fin igen =)

Vi tog Stefan med oss till Trelleborg och Palmfestivalen igår och hade jättetrevligt,vi missade dock allt som festivalen hade att erbjuda förutom Öltälten hahaha,när vi reste på oss för att "kolla in stånden" var det nerplockat och stängt,nästan allt i alla fall,munkar fick vi köpt som vi mumsade på när vi gick till bilen,fullast körde.

Närå,vi mötte en tjej som bor i Hököpinge också så hon körde oss hem och sen tog vi en sängfösare i soffan(?)

Nu är Magnus iväg på sin Herrdag med grabbarna,det ska spelas minigolf och grillas korv och ev bada i mina svärföräldras pool,sen äter dom middag hos en av grabbarna i kväll.

Liam sover över hos Jocke och Freddie i natt och deras Mamma Ann-Charlott har jobbat natt på mitt jobb så nu är killarna här så hon får sova och sen kör jag dit dom innan jag ska jobba.

Nu regnar det.........stackars killar som ska minigolfa =(

Annars är det en regnig och gråmulen Lördag det är den 29 Augusti och jag önskar er alla en otrolig Lördag med allt vad den har att erbjuda.

Kram på er

P.s Kolla in Liams "tauering"

September är fylld med roligheter =)

Godmorgon!
Då var det Fredag igen och jag är ledig,eller ledig och ledig,det finns alltid saker att göra,men jag slipper dock att städa för det hade min söta dotter gjort igår när jag kom hem från jobbet...skinande rent nästan överallt,jättefint och hon var på ett strålande humör.
Så härligt att komma hem då =)

På kvällen tog jag och Magnus en promenad för att hämta Liam och på vägen smet vi in till Ann-Charlott och fick lite kaffe och grabbarna fick leka en stund.
Vi ska på grisfest hos hennes föräldrar den 5 September på deras gård i Stora Beddinge,det börjar redan 12 med en massa lekar och annat kul,det ser vi fram emot.

Den 18-20 September så åker jag och fem andra tjejer från jobbet till en stuga(där vi bodde i julas)över helgen,vi ska ha kräftskiva och grilla och spela spel och gå på krogen kanske,det ser jag jättemycket fram emot.
Helgen därefter är det 50 årsfest i Höllviken för svåger Peter fyller 50 den 11 September....
Så det händer lite grand i September.

Snart ska jag i väg och träna och efter det så ska jag ombesiktiga Rosita,hoppas det går bra.
Ha en skön Fredag mina vänner