0

Arbetsmoralen föddes på 80 talet.

Kvällen är här, Magnus och Liam ser på film och Nikki är inte hemma.
Själv har jag jobbat och är rätt sliten,vi var på fest i går hos Stefan och kom sent i säng och gick upp tidigt,började jobba vid 14.00 och nu är jag alltså hemma.

Lyssnar på Spotify och snöar ju som bekant in på 80 talets musik och bara låter mig sugas in i alla minnen,dofter,leende minns man modet som var och håret som var stort,större,störst.

Jag började jobba redan som 16 åring inom hemtjänsten i Växjö och då fanns det verkligen sommarjobb till oss som ville jobba.
Jag tror att jag har fått en hög arbetsmoral tack vare att jag började jobba så tidigt,jag är inte den som är hemma i onödan och jag respekterar både arbetsgivare och mina medarbetare...en som flyter med men ändå inte tar skit.

Just nu lyssnar jag på Wham och Club Tropicana,bara det är ju hur länge sen som helst och jag ser mig själv snurra runt under discolamporna på Bella eller på skolans disco och som jag dansade,har alltid älskat att dansa,m för några år sen fick jag möjlighet att dansa med en tävlingsdansare...typ Let's Dance...vi var på en fest och han bjöd upp och såklart blev jag skitnervös....men jisses som jag kunde dansa.....han var så skicklig att han fick mig att bli riktigt duktig,vi dansade hela kvällen,bara snurrade runt och han tyckte nog att jag var rätt OK,annars hade nog släpat tillbaka mig till bordet igen....han var så duktig och fick mig att känna mig som en prinsessa på bal,jag levde på det jättelänge.

Min kompis Robban och jag har alltid haft en särskild bugg som vi har dansat så fort vi har träffats och den sitter fast vi övade in den 1989.....sång,musik och dans är livet =)

Nä,nu ska jag snart gå och nanna,ska ju upp klockan 6 i morgon igen....drygt,men vad gör man inte? ;-)

Hoppas ni sover gott och drömmer vackra drömmar...Kram

Kommentera här: