7

Peter 50 år !

Vi hade en otroligt trevlig kväll i går som började med ett 5 årskalas för vår Gudson Jonathan,där bjöds det på mat och vi hann bara äta upp så blev vi hämtade av Marcus som körde oss till nästa fest Peters 50 årsfest.

Det började med mingel och sen fick alla herrar rita av sig själva på en bit papper och sen fick damerna kasta pil på bilderna och den bilden man prickade den mannen fick man till bordet.

Förrätten var jättegod, det var räkor och det som hörde till var makalöst gott men jag kan inte återge det i text så jag hoppas värdinnan kan berätta det här på bloggen sen =)
Till varmrätt var det  potatis och kött med massa goda grönsaker,vin,öl till det( och även en massa snapsar dessförinnan för den som ville ha)och såsen var ljuvlig....jättegott alltihop =)

Roliga bordsvisor till alla rätter fanns givetvis ,många tal och mycket tårar...själv hade jag skrivit ihop en sång om Peter som vi gjorde allsång av senare.

Han fick väldigt mycket fina presenter bla en resa till Irland av sin son Fredrik som de två ska åka på,sen var det mycket golfbaserat och han fick en valfri greenfee av oss + en mycket fin Whisky.
Man förstod på alla tal vilken fantastisk man Peter är,så många vackra ord och hans fru Carina höll ett varmt och innerligt tal till honom och inte ett öga var torrt.

Tårta och kaffe och godis och snacks och grogg av varje sort bjöds det på....och JAG som oftast brukar ge upp snabbt höll hela kvällen och drack enbart vitt vin och massor av vatten,jag var i stort sett nykter när jag kom hem vid 3 tiden,men det fanns faktiskt några som blev lite runda under fötterna och fick åka hem och nanna....snapsar är förrädiska ;-)

Vår fina Marcus agerade Taxi och körde ett par rundor till Malmö,han blev belönad med en slant här och där,han körde med vår Torsten och han var så duktig så...

Nu är klockan snart halv tolv och endast jag och Liam är vakna och uppe,kaffet är på och tidningen hämtad...nu är det slöesöndag...jag ska bara göra räkningarna först.

Tusen tack till Peter & Carina för en underbar kväll och tack till deras barn Freddan och Lotta som hjälpte till.

Vi är supernöjda och hoppas ni också är det?

Kramar i massor från Johanssons

Peter!

Fler bilder finns att se på Facebook som vanligt,för det går mycket snabbare att lägga upp bilder där än vad det gör här:
http://www.facebook.com/album.php?aid=111819&id=581964351&saved#/album.php?aid=111819&id=581964351&ref=nf

Kommentarer:

1 Sara:

skriven

såg ju himla mysigt! :)

2 Lotta:

skriven

Ja Sara,det var en härlig kväll =)

3 Annika:

skriven

"Slöesöndag" är ibland det bästa som finns! Och idag är det verkligen det bästa!

4 Erika:

skriven

Livet är en fest.... såg ut som ni hade världens partaj...Nice!!

5 svägerskan:

skriven

Visst är vi är supernöjda - Peter är jättelycklig att ha blivit så firad.



Menyn var:

Räk/kräftstjärtar i citrondillsolja, kavringchips, gräslöks/västerbotten-creme

Porterstek, balsamrostade potatisar, kokta grönsaker åsså den goa goa goa såsen förstås

Hallonmousse på choklate chip-botten



Härligt att ni hade så trevligt, det verkar alla ha haft efter alla tel.samtal igår.



vi gick på bian - Flickan som lekte m elden - och vi alla fullkomligt älskar båda filmerna. Som tur är kommer nästa film kanske redan i nov-dec.



sen stöp vi i sång och sussade gott hela natten

6 Peter:

skriven

Det var jätte trevligt. Ser fram emot att utnyttja den fina presenten, gör det fram åt vårkanten när golf banorna börjar bli fina igen. Tack ännu en gång.

7 Lotta:

skriven

Väl bekomme Peter och återigen tack för en trevlig kväll =)

Kommentera här: