1

Surkärring

Godmorgon!
Jag har konstaterat fakta,jag håller på att bli en riktig surkärring,jag kan gå och reta mig på folk jag inte känner under mina promenader med Affe,som i dag till exempel så mötte jag en man som gick så långsamt att jag blev helt nervös,jag hade lust att skjuta på bakifrån för att han överhuvudtaget skulle komma någonstans...HUR kan man gå så långsamt så att det knappt är lönt?
 
Folk som stannar mitt i en gång i affären med kundvagnen för att de ska titta på något....men HALLÅÅÅÅ,jag då? Jag står precis bakom,inte för att jag har bråttom men jag vill gärna handla klart.
Jag säger ingenting heller utan står där snällt tills de inser att jag är blockerad ( istället för att bara ta ett annat håll) nejdå,jag vill att de ska LIDA när de inser att de står ivägen och när de skamset ler och ber om ursäkt så får jag genast dåligt samvete och säger...ingen fara,fast jag höll på att explodera av ilska mindre än 30 sekunder tidigare.
Jodå,sådan har jag blivit,en redig hagga,en PMS stinn överjäst ragata som ingen från Hemtjänsten kommer vilja gå hem till 😂
 
Nåja,i morgon är det dags för första dosen vaccin och jag hoppas jag slipper tråkiga biverkningar,jag har några kollegor som ligger hemma fortfarande 1 vecka senare.
 
Men jag tänker positivt...det kan ju åtminstone inte bli värre ;-)
 
Ha nu en riktigt go Torsdag och möter ni mig ute eller i affären så för fan...ÖKAAAAA!!!!
 Mvh Surkärringen 
  (null)