Smått och Gott!

I dag har jag varit i Malmö för att byta ett par jeans jag köpte i går utan att prova,ja jag vet,men kön var lååång.
Jag  trodde de skulle passa mig men när jag kom hem var det bara att inse att så var inte fallet...suckelisuck!

Nåväl,jag körde och hämtade Nikki hos en kompis i Malmö och sen hämtade vi upp Magnus på vägen och stack till vellingeblomman för att äta lunch,,,deras gulashsoppa är gudomlig..mmmmm.

Jag är ju en sportnörd så jag skulle titta på skidor när jag kom hem,men inte en enda svenskjävel lyckades stå på skidorna,jo en men hon bröt staven och fick staka in med en på upploppet.

Nåja i övermorgon är det jaktstart för dam och herr så då jäklar hoppas jag att de tar revansch,jag brukar kunna skrika dom i mål..hahaha.

I alla fall somnade jag och vaknade av telefonen såklart,jag som sov så gott,Magnus och Liam hade tydligen gått ut så jag fick masa mig upp och då...klick,så frustrerande..arrgghh.

I Februari börjar skidskytte VM och jag ska om inte ta semester,så försöka pussla om i schemat så att jag inte missar något,semesterdagarna får jag kanske spara till i sommar för om allt går som vi hoppas så sticker vi till Kroatien med Anna& Ulf och barnen,Anna åker buss med mig så flyger de andra,vi hoppas det går i lås,hade vi bättre bilar så kunde vi kört själva.

Någon som har bra Kroatien tips,ett resmål som passar barnfamiljer?

Har inte varit utomlands(utöver danmark och Tyskland) sen 1990,eftersom jag fick min Panikångest 97 och däremellan fått barn så har det inte varit aktuellt.

Jag hoppas planerna går som vi hoppas.

Annars blir det väl en vecka på Öland som vanligt...fast jag älskar mitt Öland ♥

Ha en bra Söndag och ta det lugnt i Morgon på Nyårsafton kära vänner,smäll inte för högt och tänk på djuren.

Kramisar