Affe!

I fredags kom vår lille kille och lika underbart som det var,lika ångestfylld och stressad blev jag.....Vad har jag gjort? kommer jag klara detta? Jag vet ju ingenting om hundar egentligen,men jag vet att jag älskar honom och det är det viktigaste,ingen sömn,är jag för mesig,är jag för hård,är han hungrig,skvätter inomhus,vad gör jag då?
HJÄLP!!!!!!!
 
Peter har full koll och guidar mig,men jag misstolkar allt och har tagit allt personligt och jag har gråtit och varit superstressad om vartannat, jag har varit trött och full av energi på samma gång,Peter har passat på att sova mellan varven,så smart har inte jag varit och sen har jag gnällt på honom för att han sovit och jag har fått göra ALLT!!! Men gissa vad? man kan be om hjälp,men jag tycker att Peter borde vara synsk och tankeläsare och själv begripa hur jag tänker och tycker!
Stackars krake,ingen uppmärksamhet förutom gnäll och tandagnissel har blivit över till honom :-( vilken tur att han är så lugn och har sådant tålamod med mig ♥
 
Affe är verkligen en underbar liten kille och i hjärtat ryms det så enormt mycket kärlek för vår nya familjemedlem,vi var vid Arriesjön i går och myste i solen och han är så nöjd och tillgiven :-)
När ungarna kom hem så rymdes hela lägenheten med skratt,bus,kärlek och total LYCKA!!!!
Tack för besöken och tack kära June för paketet,han älskar sin leksak :-)
 
Nu önskar jag dig en fin Måndag i solens tecken...varm kram!
 
 
 
Ser ni Affe? :-)