Wash& go

I wish... đŸ˜©
Jag Ă€r den naturella typen av kvinna,jag sminkar mig i stort sett aldrig,pĂ„ fest kan jag kladda dit lite mascara för att timmar senare ha glömt det och gnidit ut skitet överallt i stĂ€llet đŸ€—
Men att göra mig iordning pĂ„ morgonen dĂ€remot har vĂ€l blivit ett projekt som heter duga... in i duschen,tvĂ€tta kroppen med duschcreme,nedre regioner med en speciell tvĂ„l sĂ„ inte hela hĂ€rligheten torkar ihop av klimakterieroligheter,hĂ„ret ska shamponeras,balsam pĂ„ det,en speciell tvĂ„l till ansiktet eftersom jag trots min Ă„lder,Ă€ndĂ„ har tonĂ„rshy 😌 
NÄ,sÄ lÄngt allt klart,torka mig tar en stund dÄ omfÄnget har ökat,sen förstÄr ni,dÄ Àr det deodorant,talk under flickorna sÄ de inte klibbar fast och ger mig skav,ja ni hör,sexigt som fan,sen ska kroppen smörjas in sÄ inte spÀcket spricker och fötterna mÄste smörjas sÄ de inte krackelerar totalt.
NÀr allt detta Àr gjort Àr jag svettig igen och kan sÄledes inte ta pÄ mig klÀderna,det Àr dÄ jag sÀtter pÄ kaffe och skÀller pÄ barn,gubbe och hund.
KlÀderna pÄ och sen ska ansiktet smörjas in,jag mÄste invÀnta att eftersvettningarna har lagt sig dock.
SEN..... sen,mina vĂ€nner,som en dĂ„lig repris varje morgon,kommer jag pĂ„ att jag ska borsta tĂ€nderna,eftersom jag Ă€r spillspecialist sĂ„ fĂ„r jag stĂ„ som en liten unge,lutad över vasken sĂ„ jag inte fĂ„r tandkrĂ€msflĂ€ckar pĂ„ klĂ€derna,sĂ„ far so good och sen munskölj,gurgla spotta ut och torka med handduk och DÄR var ansiktskrĂ€men borta frĂ„n halva huvudet đŸ‘ŒđŸŒ det Ă€r dĂ„ jag slĂ€cker lampan och gĂ„r ut frĂ„n toaletten och inser att jag borde hitta en ny rutin.
Varje vardagsmorgon sker detta fenomen,pĂ„ helgerna skrotar jag mest runt och luktar skit 😁
Ha en hĂ€rlig fredag pĂ„ er 😍
SĂ„ hĂ€r blir resultatet 😁

1 Anonym:

skriven

Underbara du💕

Svar: Tack snĂ€lla ♄♄
Lotta Lagby

Kommentera hÀr: