Jag anar en silverlinje 🙂

Jag vaknade i natt av att jag frös,fatta känslan,jag svepte om mig täcket och somnade om en stund,sen vaknade jag igen för att fläkten lät som om den fått fnatt,vilket den också hade,den la av efter veckor av hårt arbete dag som natt,som tur är har vi en till så Peter kunde somna efter nattjobb.
Under två veckors tid är jag nu på min gamla arbetsplats och vikarierar och det är riktigt mysigt 😊
På Onsdag är det ledig dag,mitt i veckan ska man skruva om sig,men jag klagar inte,tyvärr jobbar Peter natten till Onsdag men man kan inte få allt.
Nationaldagen ska firas? Men hur? Vad ska ni göra? Jag ska sjunga nationalsången i alla fall,minst 1 gång 🇸🇪
Nu har jag lite att se fram emot,Liams 18 årskalas på lördag,Vellinge stadsfest både lör och sön helgen efter och sen är det midsommar och det innebär älskade kusin med familj ♥️
Semester lurar lite segt runt hörnet och lite planer finns men inte jättemånga,västkusten ska få ett besök och med tanke på vovven så är det mycket öppet,vi älskar att vara med vår vovve,att göra saker som han tycker om att göra.
Hans tass läker sakta men säkert och snart kan vi cykla och bada igen 🙏🏽
Nu sitter jag i solen på min lunchrast och  det fläktar skönt .....jag jublade när jag insåg att himlen var grå i morse,helt sinnesjukt ju och det får man väl surt igen sen 😆
Lämnar er med några vackra ord,en bild och önskar er en underbar dag 😍
Lotta 😘(null)

Sitter ute på lunchen och njuter av yviga sommarvindar 👌🏻

Kommentera här: