Smärta och Hem till gården

Maj gadd vilken smärta jag genomlider just nu,,höger knä har helt låst sig och likaså höger axel,jag misstänker stress och låsning i någon kombo,dags att besöka kiropraktorn igen misstänker jag.
Jag bär på en konstant inre stress som jag antar någonstans visar sig,utöver det så väger jag lite för mycket och inte hjälper det till.
MEEN.... voltaren is da shit ✌🏽
Anyroad så har Hem till gården börjat igen efter sommaruppehållet och återigen sitter jag klistrad på kvällarna,jag blir fortfarande retad och smått häcklad över detta fenomen av att vara beroende av en "i tycke" supernördig serie,bryr mig inte,jag älskar HTG och allt vad serien står för,så det så!
På fredag blir det AW med Anna och Helena och lördag blir en annorlunda lördag,jag ska nämligen inte göra kungens tolle.
Min älskade kusin Tomas fyller 50 i morgon och då vi tyvärr missar hans baluns av olika orsaker så tar vi igen det senare ♥️♥️♥️♥️ älskade kusebusen är nu en vuxen man 🧔 näää jag bara skojar,han är ju min kusin så det där med mognad lyckas vi inte med så bra 🤪
Jag önskar dig nu en fin onsdag med ett riktigt seriöst påstående ifrån Facebook,jag vill ändå gärna tro att det finns uns av sanning i det ✌🏽😉

Kramen

(null)