3

Knowing that losing you !

Är lite sugen på att åter få spela upp en låt som jag sjöng in någonstans runt 89-91,är väldigt osäker på årtalet ,men likväl så är det faktiskt en helt underbar låt.
Valle(Valentine) Pecovnic har gjort musiken och jag texten,min älskade kusin Zia och tillika Valles fru lägger den snygga kören tillsammans med honom :-)
 
Knowing that loosing you 
 
Hoppas ni tycker om det :-)
 
Lotta
 
Jag & Valle på en spelning runt 88-89
 
 

Kommentarer:

1 June:

skriven

Tack för skönsången Lotta!!!! Vilken fin röst du har. Du passar alldeles säkert för det jobb du har nu men du hade nog också med all sannolikhet kunnat göra dig en karriär inom musiken. Lägg gärna ut fler...... Kram po daj!!!

Svar: Tack June :-)Så fort jag får fler inspelningar skickat till mig så lägger jag ut dom :-) Kram
Lotta

2 Anonym:

skriven

Sååå snyggt och fiiiiint Lotta!!! Tack för lyssningen 😃👏👏👏

Svar: Tack så mycket,vem kan denna anonyma vara? :-)
Lotta

3 Valle:

skriven

Aaah, good ol' times, Lotta! :)

Kul trivia:

Låten (musiken) skrevs våren/sommaren 1989. Den var menad för en minimusikal som aldrig blev av. Så låten föll i koma. 1991 fick jag dock för mig att spela in den men hade ingen text, bara titeln ”Knowing That Losing You” (vilket för övrigt låter som tveksam engelska). Jag undrade om du ville skriva text. Och vips, så levererade du en text dagarna efter.

Låten spelades in som porta-demo på hösten 1991. Tio år senare försökte jag mig på en ommixning, en ”finslipning” av soundet, vilket är den version vi hör här.

Det är fortfarande en av de låtar jag är mest stolt över att ha varit med och skrivit.

Svar: ❤️
Lotta

Kommentera här: