0

Veckan som gått!

Stillheten och tystheten gör nästan ont i mig....Sussie och flickorna åkte för 1,5 timme sen ungefär och nu är här alldeles öde.

Händelserna i Norge i går fick oss att landa ett steg och gradvis sänktes humöre och det kändes så svårt och ofattbart,så nära oss och ändå ett dåd som känns så fjärran.

Jag ska ialla fall ge mig på en liten återberättelse om veckan :

På måndagen så var jag och barnen på Ikea och handlade lite och åt lunch,sen åkte vi hem till Annapanna och solade och Liam badade..väl hemma så handlade vi lite gott till kvällen och vi spelade yatzy och snackade innan vi la oss i god tid.

På tisdag förmiddag kom så Sussie och flickorna,vi installerade in dom och åkte sen till stranden och solade och badade,en helt underbar dag...kvällsdopp och vi grillade sen på kvällen och Magnus kom även och åt med oss.

På Onsdagen åkte vi allihop till Tosselilla,även min blivande 18 åring hängde med vilket var underbart mysigt,det badades och vi åkte lite karusell och tog lotter,fikade och gick i tarzanskogen,spelade minigolf och stannade ända till stängningsdags,väl hemma gjorde Sussie kyckling med bacon och vi drack lite öl och vin =)

Torsdag innebar shoppingdag och vi tog bussen in tidigt på förmiddagen och då regnet valde att fullkomligt ödelägga hela dagen så var det inomhus aktiviteter som gällde,Liams farmor mötte upp oss en stund och sen åt vi lunch på Jensens....in och ut i alla affärer och sen tog vi bussen hem sent på eftermiddagen och en tacos lagades till middag.

I går fredag körde vi in till Malmö igen och kollade turning torso,sen åkte vi till Svågertorp och en massa butiker där och allt avslutades med Lunch på Ikea...igen =)

In på Willys på vägen hem för att laga mat,spaghetti och köttfärsås och sen tv,yatzy och data innan lamporna släcktes relativt tidigt. Smålänningarna var ett morgonpiggt litet släkte vill jag lova och jag ska faktiskt ta en liten lur i eftermiddag.

I dag så åkte de då hem...runt 11 blev klockan tror jag och sen städade jag undan och bäddade rent och plockade och tvättade och nu kollar Liam tv och jag skriver här och ska läsa Kvällsposten.

Ikväll är det kalas i Hököpinge för Annapanna som fyller år på tisdag och vi blir både hämtade och lämnade,det är lyx det,eller vad säger ni?

På måndag ska Liam hem till sin Pappa ett par dagar så vi får vila lite ifrån varandra,efter nästan tre veckor ihop är vi lite "gnagiga"på varandra,sen jobbar både jag och Magnus nästa vecka så Liam är lite hos oss bägge....sen är det barnfritt för min del i 2 veckor,hur jag nu ska klara det...men lite planer har jag redan och det ska bli MYCKET trevligt....=)

Nu önskar jag er en jättefin Lördag och skänker en tanke till alla de drabbade i Norge och deras anhöriga =(

Kram


    
    

    

Kommentera här: