2

Kan själv(egentligen)!

Allt är rörigt inom mig,jag får inte rätt på det,en massa saker jag måste göra,jag ska flytta,jag måste skaffa vissa möbler som saknas, måste ,måste,måste,måste och jag får inte rätt på det, det här vädret ger mig värsta ångesten,att inte kunna köra med släp på flyttdagen,att inte kunna köra upp till Småland på Lördag...vill ju dit såklart,annars har jag fått ett fint erbjudande så jag slipper sitta själv hela julhelgen och det uppskattades...tack =)

Längtar efter att få komma på plats i Höllviken och landa,just nu är jag så sönderstressad inombords så jag vet inte vart jag ska ta vägen,kan inte påbörja något och inte avsluta heller.....nacke och rygg är så spända och värker dag och natt, jag har verkligen inte haft mitt livs bästa höst och vinter men jag måste verkligen ge Magnus en eloge som hjälper och stöttar så gott han kan.....och alla andra såklart som på bästa sätt gör allt för att underlätta.

Men nu kan det bara bli bättre tänker jag,men jag saknar min glöd och positivitet för tillfället,men får jag bara struktur på allt jag måste göra så kommer det bli bättre och får jag bara rätsida på alla möljiga och omöjliga känslor inuti så kan jag landa i det också och ta små steg framåt....för det här är ju inte jag egentligen,jag funkar inte såhär i normala fall, jag är specialist på att vända på saker och ting och se glädje i det mesta.

Jag vet också att min oförmåga att inte vara strukturerad beror på att Magnus alltid fixade allt när vi levde ihop,planerade,fixade och utförde,jag behövde bara veta vad jag skulle göra och när.....så nu sitter jag här lätt handlingsförlamad och ringer honom så fort det strular men det kan jag inte göra i all oändlighet heller,det vet jag och försöker tänka på det.

Jag förlitar mig till mina vänner som faktiskt har erbjudit sin hjälp och jag tar de utsträckta händerna nu och erkänner att jag behöver hjälp!

HJÄLP!!!

Vill så mycket och jag KAN SJÄLV!!! fast senare ;-)

Tidelipom nu ska jag åka och handla julmat och de sista klapparna <3<3

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Om jag bara kunde göra något... naturligtvis finns det plats hos oss också.. men det är ju lika svårt att åka hit...pust.



GoD Jul önskar jag dig och de dina... hoppas allt löser sig... ett nytt år snart med nya möjlighter.



Du vet var jag finns!



Kati

2 Lotta:

skriven

Tack Kati,det vet jag och du vet var jag finns också.

Jag önskar dig och de dina en fin jul <3<3

Kommentera här: