1

Hemma med halmen...

Eller vinet i detta fallet...hehe
Hade som väntat en helt fantastisk tripp med Anna Panna,vi var i Köpenhamn klockan 11 ca och lämnade bagaget på hotellet och gjorde sen stan...vi shoppade varsin snygg blus och Anna hittade även en kofta och en tröja,sen handlade vi vin...vi tog givetvis vätskekontroller lite överallt.

Vi checkade in på hotellet ca 15.30 och vi spelade Hänga Gubbe och vi sov en lur innan vi duschade och gjorde oss iordning för kvällen.
Vi hade bokat bord på
Bryggeriet Apollo till 19.30 och jag åt kyckling och Anna revben och såklart deras egna öl,mycket gott var det alltihop.

Sen lufsade vi ner mot Ströget och avverkade två eller tre pubar i rask följ och vi satt längst på Rosie Mc'Gee,där de även hade en trubadur.

Klockan midnatt bröt vi upp och då var vi såklart hungriga igen så då fick det bli Burger King och att hjärnan var en smula avstängd kunde jag idag se på min scarf som hade färg gulröd( ketchup och senap) man är ju inte särskilt kvinnlig eller nyanserad när man så att säga är "litta rund under fötterna"

Vaknade vid 8 tiden i morse och vi somnade om igen efter intagande av kallt vatten,sen åt vi frukost vid niotiden innan vi tog en dusch och började bege oss hemåt.

Vi hade jättekul jag och AnnaPanna...tack babe och du....börja spara till nästa September!
 Anna på Bryggeriet
 På en pub på ströget

 Avnjuter ett glas vin

 På Rosie Mc'Gee var det full action

 Anna väntar på tåget!


Ett stort grattis till Linda F som fyller år idag och även ett stort grattis till gudsonen Jonathan som fyllde 4 år i går.


   


Grattis till er bägge!!!
Kram från en slö Lotta

Kommentarer:

1 Linda:

skriven

Vilken mysig tur!jag-pluggar-till-tentan-och-är-inte-ett-dugg-avis



Grattis till "grisarna"



//Kram, L.

Kommentera här: