1

Carpe Diem ( Fånga dagen)

Ibland ska komiker hålla sig till att vara just det,som Adam Sandler,den filmen vi såg i går på bio hade varit HELT lysande med en annan skådis än Adam Sandler...det håller inte hela vägen tyvärr.
Vi såg "Vänner för livet"och Adam S spelar Charlie Fineman som förlorade fru och 3 döttrar 11 September,han har inte på de 5 år som gått pratat om det överhuvud taget,men när han springer på sin gamle college kamrat Alan Johnson så rör han runt i grytan och....ja resten får ni se själva.

Det här med sorg kan vara så dubbelt,vissa släpper ut sin sorg direkt,ältar,tjatar och pratar gråter och skriker,medan andra stänger in sig i en bubbla och låtsas som om det aldrig hänt...fy fan för att vakna upp efter 5 år och se att sanningen finns kvar,det har hänt!!

Man stärks av motgångar men det finns gränser för vad en människa klarar av,ett brustet hjärta,ok,men tänk att förlora ett barn(eller fler).



Carpe Diem mina vänner och ta hand om varandra!

Kommentarer:

1 Jeanette:

skriven

"Fånga dagen" är ett bra motto. Efter att ha gått på affektkurs har jag lärt mig att man ska leva i nuet, inte älta det som har hänt och inte oroa sig för det som kommer. Vi kan inte ändra det förflutna och vi vet inte om vi kan ändra/påverka det som kommer att hända i framtiden.

Kommentera här: