2

Dyngsura på Bakken!!

Vi har planerat och sparat i ett år för att kunna ha en heldag till mina svärföräldrars ära för den 21 Juni firar de 50 årig bröllopsdag.

Det började med lite mingel i deras trädgård,vi avslöjade att vi skulle till Bakken för att ha en 5-kamp och äta gott på en fin restaurang,ungarna skulle åka karuseller medan vi vuxna satt på en pub.

Så var ju tanken....vi tog bussen till Svågertorp där vi tog tåget till Köpenhamn,vi bytte tåg och åkte mot Klampenborg och Bakken.

Då började det att regna...och inte bara lite utan det formligen vräkte ner,Liam var glad som en speleman han hittade en massa vattenpölar.

Sen fortsatte det att  regna HELA tiden,vi var så blöta och frustrerade,för inte nog med att det regnade de stängde av alla attraktioner utom Flumride(ironiskt nog)och ungarna var djupt besvikna såklart.

I alla fall så åt vi en underbar buffé och fick en super serviceminded servitris,sen att man inte fattar vad de säger det är ju en annan femma haha.

Vi fick lite uppehåll på slutet så att barnen fick åka av sig lite och jag fick åka berg och dalbanan.
Väl hemma tog vi kaffe för att värma oss,vi satt och snackade lite innan vi skildes åt hemåt.

Det är tur att vi har så himla kul ihop annars hade det blivit katastrof :-  Vinnarna ! En lycklig Stefan Torkar!! Bakkens snygga regnponchos

Kommentarer:

1 Ninna:

skriven

Stackars er!!!! Regn en sådan dag är ingen hit. Men det verkar som ni hade kul tillsammans i alla fall. Vi hade kalas och hade tänkt grilla och sitta ute men......ja Mats grillade under parasollet men det blev till att sitta inne hela dagen och kvällen, synd.
PS. Trodde du skulle vara med i vinnar laget.
Kramar på dig!!!

2 Linda:

skriven

Ja, jag kan inget annat än att instämma med föregående skribent... :-)
//Kram, L.

Kommentera här: